Napelemes LED turistalámpa

4 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 62592 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SOLAR LED TURISTA LÁMPA SÁTOROS POWERBANK-KAL
KÉT HASZNÁLATI MÓD – zseblámpa, valamint lámpa. Kialakításának köszönhetően a lámpa hagyományos zseblámpaként is funkcionálhat, kifeszítve pedig egy erős fénnyel világító függőlámpát kapunk. hasznos lehet kisebb javításoknál az autóban, olvasáshoz, kempingezéshez vagy asztali világításként a kempingben. A villanykapcsoló a házon található.
FÉM NYELVEK – a lámpa fém fogantyúkkal rendelkezik, így könnyedén használhatja, ha szét van hajtva, például sátorban vagy műhelyben akaszthatja.
KÉT TÖLTÉSI MÓD – a lámpa hagyományosan hálózatról táplálható, és beépített napkollektorral rendelkezik. A napelemes opció lehetővé teszi, hogy olyan helyen töltse a lámpát, ahol nincs hozzáférése elektromos áramhoz. Töltés után a lámpa 3-5 órát bír.
BEÉPÍTETT POWERBANK – a lámpába powerbank került. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha távol vagyunk otthonról, és lemerül a telefonunk.
MŰSZAKI ADATOK – szín: kék ; anyaga: műanyag; mesterséges / fém; maximális fényteljesítmény: 1,5 W; a dióda élettartama: kb. 1200h; könnyű erő 20lm; fénytávolság: 10m; méretei: 13,5 x 9,5 cm; méretek nyújtás után: 19,5 x 9,5 cm; súly: 0,300 kg; súly a csomagban: 0,327 kg.

LEÍRÁS

kék szín
anyaga: műanyag / fém
maximális fényteljesítmény: 1,5 W
a dióda élettartama: kb. 1200 óra
fényteljesítmény: 20 lm
fénytáv: 10 m
méretei: 13,5 x 9,5 cm
méretek nyújtás után: 19,5 x 9,5 cm
súlya: 0,300 kg
súly a csomagban: 0,327 kg

BELEÉRTVE

lámpa
tápkábel

Egy modern, turisztikai napelemes lámpa tökéletes lesz a kertben, kiránduláson, táborozáson, kempingezésen, túléléskor, horgászatkor vagy kempingezéskor. Sok erős fényt ad, és egyben energiatakarékos is. A kényelmes fogantyúk lehetővé teszik, hogy ágra vagy sátorfülre akaszthassuk. A lámpa könnyű, kompakt és tartós. Ez valójában egy 3 az 1-ben eszköz, egy zseblámpa, egy turistalámpa és egy power bank.

Napelemes LED turistalámpa

4 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.