Solar karácsonyi fények – 200 látott huzal, fehér

5 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5902802917850 Kategória: Címke: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

SOLAR KARÁCSONYFA LÁMPÁK 200 LED / 8 VILÁGÍTÁSI MÓD
LED-VILÁGÍTÁS A VEZETŐN 8 VILÁGÍTÁSI MÓDBAN – Ez a dekoratív LED világítás minden lakás, ház és akár kert egyedi és egyedi dekorációját hozza létre. Flexibilis vezetékből készült, szabadon formázható lámpák. Ezenkívül akár 8 különböző világítási szekvencia közül is választhat: állandó, lassú halványítás, világosítás, hullámzás, villogás, sorozat, kombináció, villanás.
NAPELLÁTÁS – a napelem és az újratölthető akkumulátor közvetlenül napenergiából biztosít áramot. Ez lehetővé teszi a készülék karbantartásmentes használatát. A világítás sötétedés után automatikusan bekapcsol. A lámpák nem igényelnek további energiaforrást, egy ilyen megoldás gazdaságosan és gazdaságosan elérhető.
200 MIKROLED LÁMPA TÖBB MINT 10M VEZETŐRE – A lámpák LED-es jellegéből adódóan sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mert fényezés közben nem bocsátanak ki hőt. A 15 000 órától akár 35 000 óráig terjedő hosszú üzemidő is jellemzi őket. A dekorációban 200 LED található több mint 20 méteres kötélen, amelyek még a legsötétebb belső teret is felvilágosítják, hangulatossá és hangulatossá teszik. Most nyugodtan megvilágíthatja a karácsonyfát, a kertben lévő fát, sőt a házat is. DOLGOZNI!
VÍZÁLLÓ – a dísz IP44 vízálló, ami azt jelenti, hogy 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen testek behatolása és minden oldalról vízpermetezés ellen védett. Lakásba és kertbe egyaránt tökéletes, bejárati ajtót vagy a kertet megvilágítja.
MŰSZAKI ADATOK – a világítás típusa; VEZETTE; világos szín: meleg fehér; vezeték színe: átlátszó; LED-ek száma: 200; vízálló osztály: IP44; tápegység: napelem; teljesítmény: 1 W; feszültség: 1,2 V; teljes hossz: 22 m; LED-füzér hossza: 20 m; súly: 0,15 kg; súly a csomagban: 0,17 kg

LEÍRÁS

világítás típusa; VEZETTE;
világos szín: meleg fehér;
vezeték színe: átlátszó;
LED-ek száma: 200;
vízálló osztály: IP44;
tápegység: napelem;
teljesítmény: 1 W;
feszültség: 1,2 V;
teljes hossz: 22 m;
LED-füzér hossza: 20 m;
súly: 0,15 kg;
súly a csomagban: 0,17 kg

A lámpák nem csak karácsonyi dekorációnak tökéletesek, pl. Karácsonyfa, kiválóan alkalmasak a középpont készítésére, a lakás díszítésére és a fotók hangulatos hátterére is. Legyen kreatív, és használja őket érdekes fényképek és szelfik készítéséhez, amelyeket a világ imádni fog. Minden helyen egyedinek tűnnek, ahol elhelyezzük őket, csodálatos hangulatot és karaktert adva.

Ajándéknak is kiváló. Ajándékozz felejthetetlen karácsonyt szeretteidnek és magadnak.

Solar karácsonyi fények - 200 látott huzal, fehér

5 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető