Royalty Line RL-HM250T.3: Kézi mixer – 200 W

8 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 367125 Kategória:

Leírás

Royalty Line RL-HM250T.
3: Kézi mixer – 200W
A Royalty Line RL-HM250T.
3 kézi mixer 200W azért van itt, hogy alkalmazkodó funkcióinak és felhasználóbarát kialakításának köszönhetően időt és energiát takarítson meg a konyhában.
A kézi mixerhez habverő és tésztakampó is tartozik, így a konyhában sokféle célra használható.
A mixer'sebességét a sebességszabályozó segítségével öt különböző tartomány között állíthatja be.
Annak érdekében, hogy a legnehezebb keverési feladatokat is elvégezze, egy turbó gombot is tartalmaz.
Mivel a habverők egy gombnyomással eltávolíthatók, a tisztítás gyerekjáték.
A kézi mixer'sokoldalúságát fokozza a kidobó mechanizmus, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan váltson a habverőkről a tésztakampókra.
A kézi mixer ergonómikus kialakítása lehetővé teszi, hogy hosszú ideig, minimális fáradtsággal működjön.
Nagy teljesítményű és hatékony 200 W-os teljesítménnyel rendelkezik, és 220-240 V (50/60 Hz) frekvenciatartományban működik.
Ez a Royalty Line RL-HM250T.
3 kézi mixer 200W hatékony és alkalmazkodó készülék a konyhában, amely a felhasználó kényelmét és kényelmét helyezi előtérbe.
Ez a kézi mixer ideális minden otthoni konyhába, köszönhetően az egyérintéses habverő-kidobásnak, a változó sebességszabályozásnak (akár öt beállítással), a turbó gombnak, a kidobó mechanizmusnak, valamint a mellékelt habverőknek és tésztakampóknak.
Tulajdonságok:
Egyérintéses habverő-kidobás: Az egyérintéses kioldógombbal a habverő könnyen eltávolítható a tisztításhoz, így a tisztítás gyerekjáték.
Sokoldalúság: A kézi mixer habverőkkel és tésztakampókkal van felszerelve, ami rugalmasságot biztosít a konyhában a sütési és főzési feladatok széles skálájához.
Sebességszabályozó: A sebességszabályzó öt különböző pozícióval rendelkezik, így a keverő sebességét a kívánt állaghoz állíthatja be'a kívánt sebességhez.
Turbó gomb: A turbó gomb extra teljesítményt biztosít, így könnyedén megbirkózhat a nehezebb keverési feladatokkal is.
Kilökőmechanizmus: A kidobómechanizmus megkönnyíti a habverők és a tésztakampók közötti váltást, így a kézi mixer még sokoldalúbbá válik.
Ergonomikus kialakítás: A kézi mixert az ergonómia szem előtt tartásával tervezték, így biztosítva, hogy kényelmes legyen tartani és hosszabb ideig használni.
Áramellátás: A kézi mixer 220-240V~50/60Hz 200W-os feszültségen működik, így biztosítva, hogy nagy teljesítményű és hatékony legyen.
Specifikációk:
Márkanév: Royalty Line Szín: Fehér, lila Anyagok: A keverőgépek a következőkből készülnek: Anyagok: ABS, S/S Sebesség: 5 sebességfokozat Teljesítmény: 200W Felszerelés: 200W: Feszültség: 220-240V~50/60Hz: Rozsdamentes acél horgok & verőeszközök Feszültség: 220-240V~50/60Hz

Kiszállítási információk

25 000Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Ingyenes!

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
GLS 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagautomata] 990Ft 1 380Ft
GLS Pont [Csomagpont] 990Ft 1 380Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 390 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

További információk

Tömeg 1.00 kg

Royalty Line RL-HM250T.3: Kézi mixer - 200 W

8 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető