Rezgéscsillapító betétek – 4 db. Ruhhy 19371

2 300Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5904463315273 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

REZGÉSGÁTLÓ / CSÚSZÁSGÁTLÓ TÉTÁK
CSÚSZÁSGÁTLÓ – csúszásmentes és hangelnyelő gumiból készült párnák, nem csak a mosógépet védik, hanem a padlót is. Elnyelik a mikrosokkokat, aminek köszönhetően meghosszabbítják élettartamát.
TÖBB KÉSZÜLÉKHEZ illeszkednek – a párnákat úgy tervezték, hogy minden mosógép-, hűtőszekrény- vagy mosogatógép-modellhez illeszkedjenek. Az alátétek felszerelése után a berendezés mindig a helyén van.
NE RAJZZON – nem engedik meg a karcolásokat és a mikrorázkódást a fürdőszobában. Ennek köszönhetően a padló továbbra is újszerű lesz. Mostantól elfelejti a mosógép „csínytevéseit”. Nem változtatja a helyét minden mosásnál, falai és padlói pedig „megkönnyebbülnek”. Ráadásul nem fog többé minden mosás után küzdeni a mosógéppel és visszatenni a helyére.
ANYAG – az anyag, amelyből a távtartók készültek, TPR, azaz hőre lágyuló gumi. Nedvesség- és hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni ellenállás jellemzi. Jelentősen csökkenti a mosógép által keltett zajt és a kellemetlen rezgéseket, amelyek mind a felhasználókat, mind magát a berendezést károsítják.
MŰSZAKI ADATOK – Fehér szín; anyag: TPR; belső átmérő: 4,5 cm; külső átmérő: 6,5 cm; magasság: 2 cm; súlya: 160 g; súlya a csomagolásban: 168g.

LEÍRÁS

fehér szín
Anyaga: TPR
belső átmérő: 4,5 cm
külső átmérő: 6,5 cm
magasság: 2 cm
súlya: 160 g
súlya a csomagolásban: 168g

BELEÉRTVE

4 db alátét

A mosógép és egyéb háztartási gépek lába alatti rezgéscsillapító betétek jelentősen csökkentik a készülékek által keltett zajt és kellemetlen rezgéseket, amelyek mind a felhasználókat, mind magát a berendezést károsítják. Megakadályozzák az eszköz mozgását, ami megkarcolhatja a padlót.

Rezgéscsillapító betétek - 4 db. Ruhhy 19371

2 300Ft

Gyártói raktáron > 10 db