Rack medence pumpával 366x76cm BESTWAY 56681GS

44 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 29008 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KERET-MEDENCE SZIVATTYÚVAL GS 366×76 cm BESTWAY
SZIVATTYÚ, HA GS BEÉPÍTETT – a medence vízének folyamatos szűrése nemcsak a használat általános kényelmét, hanem a megfelelő higiéniát is biztosítja. A készletben található szivattyú GS jelzéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy megfelel a német (és ha lehet európai) szabványoknak/biztonsági követelményeknek. A GS-t csak akkreditált vizsgálólaboratóriumok igazolhatják. Amely biztosítja mind a jogszabályi, mind a gyártó által meghatározott követelmények teljesülését. A GS mozaikszó a “Geprüfte Sicherheit” szavakból származik, a “bizonyított biztonság” fordításban. A GS rövidítést “német biztonságként” is használhatja (pontosabban a német felszerelésbiztonsági törvény).
FRAME – az állványos medencék erősebbek és tágasabbak, egyenletes falaknak köszönhetően a tartály kapacitásának akár 90%-át is feltölthetik. A medence 6473 liter víz befogadására képes. Rendkívül erős acélváza van, ami tartóssá és stabillá teszi.
PVC – a termék a legjobb minőségű, tartós, 3 rétegű és laminált PVC anyagból készül. Ennek köszönhetően a medence ellenáll a klórnak és a káros napsugaraknak. Emellett a termék ellenáll az esőnek és a változó időjárási viszonyoknak is, ennek köszönhetően sok évszakon át szolgál, nem korrodálódik.
GYORS ÖSSZESZERELÉS – a medence nagyon könnyen és gyorsan összeszerelhető. Csak helyezze sima felületre, szerelje össze a keretet, majd töltse fel vízzel. Mivel a tartály szeleppel van felszerelve, nagyon gyorsan kiüríthető. Az összeszerelés nem igényel szerszámot, akár 3 főre is megoldható kb. 20 perc alatt.
LEÍRÁS: összeszerelési idő 3 főre: 20 perc; űrtartalom: 6473l; szivattyú teljesítménye: 1.249l / h; sorozat: Steel Pro; forma: kerek; típus: rack medence; átmérő: 366 cm; magasság: 76 cm; a készlet súlya: 22,68 kg.

LEÍRÁS:

szerelési idő 3 főre: 20 perc
űrtartalom: 6473l
szivattyú teljesítménye: 1.249l / h
sorozat: Steel Pro
forma: kerek
típus: rack medence
átmérő: 366 cm
magasság: 76 cm.
a készlet súlya: 22,68 kg

BELEÉRTVE:

úszómedence
szivattyú GS-el
2 db I-es típusú szűrő
szerelési tartozékok a szivattyúhoz
Illesztő elemek

Rack medence pumpával 366x76cm BESTWAY 56681GS

44 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.