Prémium kerti pavilon szúnyoghálóval és oldalfalakkal, 3×4 m – Krémszín

96 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 28364 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LUXUS TERVEZÉS – ennek a modern pavilonnak a vonzó szerkezete lehetetlenné teszi a közönyös elhaladást. Nagyon vonzónak tűnik, ugyanakkor tökéletesen véd a nap és az eső ellen.FALOK és SZÖKÖNYHÁLÓK – pavilonunkban különféle rovarok elleni védekezésről is gondoskodtunk, amely nyáron igazi kín lehet. A pavilon praktikus szúnyoghálóval rendelkezik, amely megakadályozza a rovarok belépését a belső térbe, ugyanakkor biztosítja a szabad légáramlást és a korlátlan kilátást. Ezenkívül a pavilonnak 6 fala van, amelyeket a szúnyoghálóktól függetlenül is használhat, és amelyek magánéletet nyújtanak ÖnnekTETŐ – speciális hordóval rendelkezik, amely biztosítja a megfelelő légáramlást. A Luftot szúnyogháló borítja, így nem kell aggódnia a rovarok miatt.STABIL – a pavilon fémszerkezete biztosítja a stabilitást. Speciális csőzárak “kattanással” és a lábak talajra való rögzítésének lehetősége megerősíti az egész szerkezetet.SPECIFIKÁCIÓ – bézs színű; tető anyaga: 180g poliészter PA bevonattal; fal anyaga: 140g poliészter PA bevonattal; oldalak száma: 6; szúnyoghálók anyaga: háló 35-40g; szúnyoghálók száma: 6; építőanyag: fém; kivehető falak: igen; kivehető szúnyoghálók: igen; időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás: igen; vízálló anyag: igen; lábcsövek: 38×0,7mm; tetőrudak: 16×0,6mm; keresztcső: 19×0,6mm, 16×0,6mm; méretek: 300/400 / 270cm cm; súly: 33,5 kg; súly csomagolással: 34,8 kg.LEÍRÁS:

bézs színűtető anyaga: 180g poliészter PA bevonattalfal anyaga: 140g poliészter PA bevonattaloldalak száma: 6szúnyoghálók anyaga: háló 35-40gszúnyoghálók száma: 6építőanyag: fémkivehető falak: igenkivehető szúnyoghálók: igenidőjárási viszonyokkal szembeni ellenállás: igenvízálló anyag: igenlábcsövek: 38×0,7mmtetőrudak: 16×0,6mmkeresztcső: 19×0,6mm, 16×0,6mmméretek: 300/400 / 270cm cmsúly: 33,5 kgsúly csomagolással: 34,8 kgBELEÉRTVE :

pavilonváz

Prémium kerti pavilon szúnyoghálóval és oldalfalakkal, 3x4 m - Krémszín

96 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.