Pop Up automata tengerparti sátor, 1-3 fős, 150 x 100 cm

8 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22405 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
Expressone 1 590Ft 1 980Ft
GLS 1 890Ft 2 280Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Strandsátor, félig nyitott POP UP az esernyő és a képernyő tökéletes kombinációja, de sokkal kényelmesebb használni és sokkal kevesebb helyet foglal el, ami köztudottan fontos a csomagok csomagolásakor. Chroni szél és a túlzott napsütés ellen és alulról a strandon lévő nedves és homok ellen. A sátrak bevonata kiválóan véd a káros UV sugárzástól. Ez fontos, ha gyermekeivel együtt tengerpartra megy, és biztonságos pihenést és árnyékot szeretne biztosítani gyermekének. biztonságosan rejtse el benne a dolgait anélkül, hogy félne, hogy a táskája vagy a ruhája mind a homokban lesz, és az étel felforr. Ez lehetővé teszi a könyv szabad olvasását és a teljes kikapcsolódást is. A sátor váza ruganyos, üvegszálas huzalokból készül – ennek köszönhetően a fedélből való kihúzás után gyakorlatilag 2 másodpercen belül elterjed. Ezenkívül a szettnek van egy praktikus tokja, amelynek fogantyúi lehetővé teszik a kényelmes hordozást. A sátor különleges védelmet nyújt a spontán terjedés ellen. Ez egy rugalmas gumiszalag, amelyet egy összehajtott sátorra helyeznek. Ennek köszönhetően, miután levette a fedélről, nem áll fenn annak veszélye, hogy a sátrat hirtelen felállítsák felhasználói ellenőrzés nélkül. Ez lehetővé teszi, hogy biztonságosan használhassa a sátrat és az elhelyezést pontosan kiválasztott helyen.

SÁTUNK UV szűrővel rendelkeznek. Vigyázzon más sátrakra A versenyzők sátrai nem rendelkeznek UV-szűrővel, ami megakadályozza őket a napsugárzásban.

Pop Up automata tengerparti sátor, 1-3 fős, 150 x 100 cm

8 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.