Pontos digitális gumiabroncsmagasság és mélységmérő #440

2 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 28964 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Egy kis, kényelmes gumiabroncs futófelület-mérő nélkülözhetetlen eszköz egy műhelyben, gumiszervizben vagy egy privát garázsban. A digitális futófelület-mérő tökéletes segédeszköz nélküli gumiabroncsméréshez személygépkocsiban vagy motorkerékpárban. A kiemelkedő digitális futófelület-mérő nagyon precíz – a mérések akár 0,001 mm-es pontossággal jelennek meg, a széles mérési tartomány (0-28,95 mm) lehetővé teszi különféle kerékmérések és egyéb mérések elvégzését is. A gumiabroncs futófelület-mérője nagy, világos és jól olvasható kijelzővel rendelkezik, a kijelzőn könnyedén leolvashatjuk a mérési eredményt anélkül, hogy le kellene hajolni. A gumiabroncs futófelület-mérőjének kijelzőjén megjelenik az aktuális mértékegység is – milliméter (mm) vagy hüvelyk (hüvelyk). Az egység szükség esetén könnyen cserélhető – ez egyetlen gombnyomással történik.
A futófelület-mélységmérő kis mennyiségű energiát fogyaszt, így nagyon hosszú ideig használható egyetlen akkumulátorral. Ezenkívül a készülék nagyon kicsi és kompakt (méretei 11,2 / 6 cm). Könnyedén tarthatod a zsebedben vagy az autótárolóban. A digitális mérő használata nagyon egyszerű és intuitív – mindössze három, tökéletesen leírt gomb van. Az első a készülék be- és kikapcsolására szolgál (be/ki), a második funkciója a mértékegység megváltoztatása (mm / hüvelyk), a harmadik pedig a gyors kalibrálásra szolgál (nulla). Ez egy nagyon univerzális eszköz is – nem csak a futófelület mélységének mérésére, hanem autóban vagy motorkerékpáron belüli mérésekhez is használható.

Pontos digitális gumiabroncsmagasság és mélységmérő #440

2 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.