Piggy Bank – Biztonságos, rendőrautó

10 000Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Március 31 és Április 11] között


Cikkszám: 27458 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Malacpersely – széf, rendőrautó
MEGTAKARÍTÁSRA TANÍT – A rendőrségi malacpersely nagyon vonzó alternatívája a hagyományos malacperselynek. Érdekes formája és sok érdekes effektusa felkelti a gyerekek figyelmét, és arra ösztönzi őket, hogy tegyenek félre megtakarításaikat, ami a jövőben megtérül. Ez a bankjegyek és érmék tárolására alkalmas széf ugyan úgy néz ki, mint egy rendőrautó, de nem úgy néz ki, mint egy hétköznapi gyerekjáték, így egy tinédzser szobájába vagy családi takarékpénztárnak is tökéletes lesz.
ÉRMÉHEZ ÉS BANKJEGYEKHEZ – egy rendőrautó, egy malacpersely képes tárolni mind az érméket (speciális lyuk a tetőn az érmék számára), mind a teljes bankjegyeket, amelyeket automatikusan felvesz, amikor megközelíti a tetőrészt. A rendőrségi malacpersely nagy tárolóval rendelkezik, így könnyedén elfér benne nagy mennyiségű készpénz.
TŰS ÉS UJJLENYOMTAS SZIMULÁCIÓ – a bankjegy- és érmeszéf puszta megjelenése nem jelenti azt, hogy egy malacperselyről van szó, amelyben a megtakarítások tárolhatók (így védve vannak a nem kívánt személyektől). Ezen kívül a rendőrségi malacperselyben van egy gombostű formájában felnyitás elleni biztosíték, valamint ujjlenyomat-olvasó utánzat.
FÉNYHATÁSOK – ha pénzt teszünk egy malacperselybe, akkor nagyon vonzó fényhatások érhetők el. A fényeivel vidáman villogó rendőrautó, a malacpersely tulajdonképpen a megtakarítások megtakarítására buzdít.
MŰSZAKI ADATOK – malacpersely: igen; bankjegyek és érmék: igen; tű: igen; ujjlenyomat: igen; villogó fények: igen; nagy tárolóhelyiség: igen; méretek: 15/28 / 13cm; súlya: 0,66 kg

LEÍRÁS:

malacpersely: igen
bankjegyek és érmék: igen
tű: igen
ujjlenyomat: igen
villogó fények: igen
nagy tárolóhelyiség: igen
méretek: 15/28 / 13cm
súlya: 0,66 kg

BELEÉRTVE

autó – malacpersely
2 bankjegy

Piggy Bank - Biztonságos, rendőrautó

10 000Ft

Gyártói raktáron > 10 db
Várható kézbesítés: [Március 31 és Április 11] között