Párhuzamos húzó 2 megfogókar Állítható 6-28 mm-es hajtótengely-generátor Kfz 6675

3 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22194 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Gyakorlati párhuzamos lehúzónk hasznos kiegészítője minden autóműhelynek, de a magánszektorban is mindig vannak olyan helyzetek, amikor erre szükség van. Az egyszerű, de rendkívül hatékony eszköz bizonyos esetekben megkönnyíti a házon belüli és környékbeli apró javításokat, vagy akár az autó javítását. A robusztus húzó kiváló minőségű acélból készült, a menetek extra erősítésűek. A két megfogókar közötti állítható menetes hajtórúd nagyon stabil tartást garantál. Továbbá a húzó nem hajlamos deformálódni ezen kialakítás által, még nagy nyomás és nyomás alatt sem hajlik meg. Kétkaros húzógépünk hatótávolsága 6 és 28 mm között van, ennek köszönhetően könnyen használható kerékagyakon. A rögzített hajtótengely-fejek ily módon könnyebben megoldhatók az érzékeny finom menet sérülése nélkül. Az alkalmazáshoz nincs szükség szakértői ismeretekre, a felépítés és az alkalmazás magától értetődő és logikus. Az erős menetes rúdnak két karja van, amelynek végén megfogók vannak, amelyek minden mélyedés mögött ülnek, és létrehozzák a nyomást. A menetes rúd karon történő elfordításával megnő a csavar nyomása, és a tárolt rész felszabadul. A keresztirányú, állítható menetes rúd megakadályozza a markolók kicsúszását.

Párhuzamos húzó 2 megfogókar Állítható 6-28 mm-es hajtótengely-generátor Kfz 6675

3 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.