Ozmózis vízkeménységmérő

3 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 26145 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

VÍZKEMÉNYSÉGMÉRŐ
MÉRI A VÍZSZENNYEZETTSÉG SZINTJÉT – A vízkeménységmérő olyan készülék, amely a vízben oldott szervetlen anyagok szintjét – a szennyezettség mértékét és hőmérsékletét – méri. Ez az elektronikus TDS teszter lehetővé teszi a vízben lévő só mennyiségének becslését – a keménységi szintet a víz vezetőképességének mérésével határozzák meg.
KÖNNYŰ HASZNÁLAT – a mérő nagyon könnyen használható – mindenki elvégzi a tesztet! Nincs más dolga, mint eltávolítani a védőkupakot, bekapcsolni a mérőt, majd bemeríteni a vizsgált folyadékba (a merülési vonalat nem haladva). A vizsgálat után törölje le a készüléket.
LCD KIJELZŐ – A mérőnek van egy kijelzője, amelyen leolvashatja a mérési eredményeket – nem kell azon töprengenie, hogyan olvassa le az információkat a szabványos mérlegekről. Határozottan megkönnyíti és felgyorsítja a vízszennyezettségi szint vizsgálatának folyamatát.
TOK – A készülék praktikus burkolattal rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a készülék megsérüljön vagy elszennyeződjön. A kompakt kialakítás lehetővé teszi a készülék hordozását – belül és kívül egyaránt használható. Könnyedén beteheted hátizsákba vagy pénztárcába.
MŰSZAKI ADATOK – Fehér színű; anyaga: műanyag; funkciók: TDS, EC, TEMP; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 15,5 / 3 / 1,5 cm; súly: 0,05 kg; súly a csomagban: 0,10 kg

LEÍRÁS:

Fehér szín;
anyaga: műanyag;
funkciók: TDS, EC, TEMP;
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 15,5 / 3 / 1,5 cm;
súly: 0,05 kg;
súly a csomagban: 0,10 kg
BELEÉRTVE

Kalibráló puffer 4,01 és 6,86 pH (ismert pH-jú oldat készítéséhez)

Ozmózis vízkeménységmérő

3 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.