Összecsukható kerti pavilon 3x3m kék p5529

22 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 30011 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Összecsukható KERTI PAVILON

Kiváló kerti pavilon – szinte összehajtja magát – mint egy esernyő! A telepítés mindössze 2-3 percet vesz igénybe, nem igényel nagy erőt és semmilyen szerszámot.

Elég először a pavilont harmonikaszerűen oldalra feszíteni, majd a sarkokat felfelé húzni, amíg a zár “kattan”. Most már csak a lábakat kell felemelnie a kívánt magasságra – 3 lábmagasság-állítási fokozat közül választhat! Elég a lábakat addig húzni, amíg “kattannak” a két lyuk egyikében vagy még feljebb, a blokád felett. A pavilon maximális magassága felülről mérve, a legmagasabb lábszinttel 2,6 méter. A pavilon összecsukásához egyszerűen nyomja meg a fém zár gombokat, és egyszerűen hajtsa össze a pavilont, mint egy harmonikát. A burkolatban lévő összehajtott pavilon nagyon kevés helyet foglal el.

Anyaga ellenáll az időjárás viszontagságainak – véd az esőtől és a napsütéstől egyaránt! Az anyag végén lévő kampókat a lábszáron lévő lyukak egyikébe kell behelyezni, attól függően, hogy mekkora a pavilon és mennyire szeretné megnyújtani az anyagot.

A pavilon kiválóan alkalmas kertbe, háztájiba, de mobilnak is – vihető magunkkal kirándulásra, kempingezésre, bulira stb. – összecsukott kis méretének köszönhetően kiválóan alkalmas a szállításra, amit ráadásul két hosszú fogantyús huzat is megkönnyít.

A pavilon lábai stabil lábakkal rendelkeznek, melyeket tovább erősíthetünk úgy, hogy minden lábhoz két-két csapot a földbe szúrunk, és a zsinórokat minden sarok tetejére rögzítjük, és a végüket a földön, kerítésen stb.

Összecsukható kerti pavilon 3x3m kék p5529

22 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.