Összecsukható, hordozható emeletes babaház

10 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 4980 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Babaház összecsukható fogantyúval Családi figurák, kutya és bútorok A csodálatos és gyönyörű babaház minden lány álma. Nagyszerű szórakozási lehetőséget kínál több órán keresztül, akár egy csoportban, vagy egyedül.

Összecsukható házunk két emeletből áll. 6 szoba: előszoba, konyha, nappali kandallóval, fürdőszoba, hálószoba és gyermekszoba A középső rész fix, itt van a nagy speciális fogantyú tetején. A két oldalsó bal és jobb oldalon elforgatható és kívülről nyitott, egy gyönyörű játékvilágot teremtve. Kis szép részletek, például a nyitott és töltött hűtőszekrény, a postaláda és a kerti mini kert, valamint a dekoratív redőnyök kiemelik az egész házat, és animálják a kicsiket a szerepjátékokra. Az optimális méretek lehetővé teszik a könnyű szállítást, köszönhetően a nagyméretű speciális fogantyúnak, a műanyag házat bárhová el lehet vinni: akár az autóban, akár a vonaton , amikor összecsukva van, a babaház nem nagyobb, mint egy szabványos utazótálca. Babaházunk elősegíti a kreativitást, és tartós hatással van a társadalmi viselkedés pozitív fejlődésére. Könnyű és optimális méretű, nagy, különleges fogantyúval a könnyű szállításhoz. Összecsukva, például egy kis bőröndként kezelheti.

A csomag mérete: 27 x 25,5 x 17,5 cm

A hajtogatott ház méretei: 28 x 18 x 17 cm

A kihajtogatott ház méretei: 28 x 38 x 17 cm

A készlet tartalmazza:

– ház kerttel – család: anya, apa, gyermek – asztal három székkel – egy konyhai bútorkészlet nyitható hűtőszekrénnyel – ágy gyermeknek és ágy a szülőknek – fürdőszoba bútorkészlet – kandalló szekrényben – kanapé – nyitandó ajtó – kutya

jellemzői:A ház kényelmes fogantyúval rendelkezik, így a gyermek szabadon mozgathatja a házat egyik helyről a másikra.

A készlet 3 babát és egy kutyát tartalmaz.

A ház reteszekkel zárva.A házban bútorokat tárolhat.

A ház nyitható ajtóval rendelkezik.

Életkor ajánlás: 3 éves kortól

Összecsukható, hordozható emeletes babaház

10 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.