Összecsukható esernyő Mini esernyő szál kicsi 18cm 9114

3 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 24845 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MINI ERŐSÖGÖK

 • AZ egyik legkisebb modell a piacon! – egy összehajtott esernyő csak 18 cm hosszú – nagyon kevés helyet foglal el, gyakorlatilag bármilyen erszénybe vagy aktatáskába, autó tároló dobozába stb. belefér, ez lehetővé teszi, hogy mindig magánál legyen, különösen őszi napokon, amikor az időjárás kedvező drámai változás.
 • 6 Huzallal történő építkezés – az ernyő 6 üvegszálas huzalból álló szerkezetből készült – ez biztosítja a biztonságos felhasználást az emberrablás veszélye nélkül; az esernyő szélálló.
 • 5 SZEKCIÓ – a termék 5 szegmensből áll. Biztosítja az ernyő anyag megfelelő feszülését és garantálja, hogy erős zápor vagy mérsékelt szél idején is működni fog, és befolyásolja a tartósságot, a hosszat és a használat elégedettségét is. A maximális kibontakozás után csak nyomja be teljesen a feszítőt, hogy az esernyőt kibontott helyzetben rögzítse.
 • ESET – amikor az esernyőre már nincs szükség, csak hajtsa fel, ami csak 3 másodpercet vesz igénybe. A gumifogantyú eltakarja az összehajtott esernyő vezetékeinek végeit. Ezenkívül az esernyő meghúzó hevederrel van felszerelve, amely megkönnyíti annak kényelmes hajtogatását és tárolását a mellékelt táskában.
 • SPECIFIKÁCIÓ – szín: fekete; keret: üvegszál; esernyő sűrűsége: 190 T; szélálló konstrukció; méretek (szélesség / magasság): 90 / 52cm; súly: 0,18kg.

LEÍRÁS

 • szín: fekete
 • váz: üvegszál
 • esernyő sűrűsége: 190 T
 • felépítés: szélálló
 • méretek (szélesség / magasság): 90 / 52cm
 • súly: 0,18kg

Az egyik legkisebb modell a piacon!

Kicsi, könnyű – mindig kéznél van. Az esernyőt manuálisan működtetik. 5 szegmensből áll, összecsukás után csak 18 cm-t vesz igénybe. Méreteinek köszönhetően az esernyő gyakorlatilag bármilyen erszénybe, táskába, autó tároló dobozába, stb. Belefér . Ha már nincs rá szükség, csak hajtsa be, ami mindössze 3 másodpercet vesz igénybe . A gumifogantyú eltakarja az összehajtott esernyő vezetékeinek végeit. Ezenkívül az esernyő meghúzó hevederrel van felszerelve, amely megkönnyíti annak kényelmes hajtogatását és tárolását a mellékelt táskában.

Az esernyő mindig hatékony volt eső, szél vagy nap ellen. Tála fekete színű volt, ami univerzálissá teszi, és minden helyzetben illik nőkhöz és férfiakhoz is.

Szintén 6 vezetékek üvegszálas keret, amely biztosítja a megfelelő feszültséget a napernyő anyagot és garantálja, hogy ez működni fog alatt nehéz felhőszakadás vagy közepes szél, és szintén befolyásolja a tartósság, hossza és az elégedettség a használat. A terméket fiatalabb felhasználóknak és felnőtteknek egyaránt ajánlják.

Termék kód: 9114

Összecsukható esernyő Mini esernyő szál kicsi 18cm 9114

3 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.