Oktatási puzzle – geometriai figurák

3 300Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5900779940024 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LOGIKAI REJTVÉNY – GEOMETRIAI ÁBRÁK
TANÍT – geometriai figurák oktatórejtvénye fejlődik, és többek között megtanítja a gyerekeket a geometriai alakzatok színeinek és formáinak felismerésére. Az egyes figurák különböző színűek – a készlet különböző nehézségi fokú kártyákat tartalmaz, csillagokkal és elrendezhető képekkel.
FEJLESZTÉSE – a geometrikus figurák játék fejleszti a gyerekekben a logikus gondolkodás képességét, emellett fejleszti a látást, valamint a szem-kéz koordinációt. A játék fejleszti a gyerekek kézügyességét, valamint a megfelelő elemek és formák összeillesztésének képességét.
CSODÁLATOS SZÍNEK – a gyerekeknek szánt geometrikus figurák remek szórakozást nyújtanak egy kisgyermek számára. Az egyes elemek változatos színei vonzzák egy kisgyermek tekintetét, aki a szórakozásra összpontosít, és egyszerre tanul pontosságot és türelmet.
SZILÁRD ÉS BIZTONSÁGOS – a geometrikus figurákból álló oktatórejtvény kiváló minőségű anyagokból készült, és használata is biztonságos. A készlet tartalmaz egy táskát az egyes elemek tárolására.
MŰSZAKI ADATOK – anyaga: fa; szemet gyönyörködtető színek: igen; 5 nehézségi szint; eset: igen; tok méretei: 26/19 / 3cm; súly: 0,222 kg; súly a csomagban: 0,331 kg.

LEÍRÁS:

anyaga: fa
szemet gyönyörködtető színek: igen
5 nehézségi szint
eset: igen
tok méretei: 26/19 / 3cm
súlya: 0,222 kg
súly a csomagban: 0,331 kg

BELEÉRTVE:

24 oktatási kártya
155 fahasáb
ügy

Oktatási puzzle - geometriai figurák

3 300Ft

Gyártói raktáron > 10 db