Nagyító szemüveg 160% zoom

1 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 27560 Kategória:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
Expressone 1 590Ft 1 980Ft
GLS 1 890Ft 2 280Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

NAGYÍTÓ ÜVEGEK 160%
SOKOLDALÚ ALKALMAZÁS – a kiváló minőségű nagyítók sok helyzetben használhatók. Olvasásra tökéletesek lesznek, de mindkét kezüknek köszönhetően szabadon hagyják őket varráshoz, barkácsoláshoz, precizitást igénylő műhelymunkához, valamint számos egyéb háztartási feladathoz is.
HIGH ZOOM – Ez a praktikus olvasószemüveg akár 160%-ra nagyít, biztos és precíz mozdulatokat tesz lehetővé, még akkor is, ha tűt kell befűzni vagy más tevékenységre van szükség.
ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉG NAPSZEMÜVEGRE – ezeknek a nagyítóknak a felépítését úgy alakítottuk ki, hogy a korrekciós szemüveget napi rendszerességgel használók anélkül is használhatják a nagyítót, hogy először le kellene venniük.
A TOKOT TARTALMAZZA – a nagyítók egy nagyon praktikus tokba vannak csomagolva, amely tökéletesen megvédi őket a karcolásoktól és sérülésektől, és lehetővé teszi, hogy mindig kéznél tartsa. Ezenkívül a tok akasztóval rendelkezik, amelyet könnyedén rögzíthet övhurokhoz, hátizsákhoz vagy pénztárcához.
MŰSZAKI ADATOK – a tokkal együtt: igen; anyaga: ABS; nagyítás: 160%; korrekciós szemüveg felett viselhető: igen; méretek: 16,5 / 14 / 4,5 cm; súly: 0,077 kg; súly a csomagban: 0,078 kg

LEÍRÁS:

tok tartalmazza: igen
anyaga: ABS
nagyítás: 160%
korrekciós szemüveg felett viselhető: igen
méretek: 16,5 / 14 / 4,5 cm
súlya: 0,077 kg
súly a csomagban: 0,078 kg

BELEÉRTVE:

szemüveg
tok medállal

Nagyító szemüveg 160% zoom

1 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.