Multifunkciós, alakformáló fitnesz labda, húzódzkodó kötéllel, Ajándék pumpával

24 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23794 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A kötelekkel ellátott testlabda olyan termék, amely kiválóan kiegészíti az edzéseket, és önképzésben is használható. Kétségtelen, hogy a testmozgás szerelmeseinek tetszeni fog. Ajánlott szakembereknek, valamint olyan embereknek, akik még csak a kalandot kezdik a sporttal. Sok örömet okoz, ugyanakkor számos előnnyel jár. Fektessen be egy fantasztikus “egyensúlyedzőbe”, és minden nap jobban érezze magát. Legyen pozitív és élvezze jó egészségét! A kupolának széles alkalmazási területe van, és bárhol használható, bárhol is vágyik edzeni. Ideális otthon, a fitnesz klubban, az edzőteremben, a szabadban vagy a tengerparton edzeni. Az alakja miatt, amely a normál golyó fele, kevesebb helyet foglal el, és könnyen eltolható. Légtelenítése után lapos, ami megkönnyíti az úton való közlekedést vagy szállítását. A szett tartalmaz egy kéziszivattyút. A labda egyensúlyt edz, stabilizál, javítja a mozgáskoordinációt, erősíti a különböző testrészeket és testtartási izmokat, és lehetővé teszi a testtartási hibák kijavítását. A labdát rehabilitációs célokra is használják. Lehetőség van a kupola két oldalának használatára, ezért neve “bosu”, amely rövid a “mindkét oldal felfelé” kifejezésre. Hatékonyan használhatja úgy, hogy a földre helyezi egy lapos oldalon vagy a félgömb alakú oldalon. A készlet 2 kötelet tartalmaz, amelyek az oldalra nagyon egyszerű módon vannak rögzítve. Csak helyezze be a köteleket a fogantyúkba, és kissé fordítsa meg őket, hogy kattanást érezzenek. A kétségtelenül a megjelenés és a test javításán túl a labdával való edzés befolyásolja a közérzetet, hosszú távon növeli a test fizikai képességeinek tudatosságát és az általános egészségi állapotot. -távú. A labda olyan fizikai tevékenységet biztosít, amely hatékonyan minimalizálja a későbbi életben bekövetkező betegségek kockázatát.

Multifunkciós, alakformáló fitnesz labda, húzódzkodó kötéllel, Ajándék pumpával

24 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.