Mosható HEPA pót szűrő Kaminer 20 literes Hamuporszívóhoz (ODK012)

2 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 25358 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HEPA SZŰRŐ IPARI VACUUM CLEANER tisztítóhoz

  • ALLERGIA ELLENI – a szűrő megfelelő, jobb minőségű levegőszűrést biztosít, és valódi hatással van a légzésünkre ; az innovatív kialakítás megakadályozza a legfinomabb por kifúvását és fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt ; ideális allergiások, gyermekek és csökkent immunitású emberek számára.
  • Védi a motorot – a szűrő megvédi és hatékonyan védi a porszívó motorját a sérülésektől , ami kiterjeszti a készülék zavartalan működését. A HEPA szűrő illeszkedik a kínálatunkból származó hamuporszívókhoz – 20 l, valamint más kompatibilis eszközökhöz (FIGYELEM alaposan ellenőrizze a méreteket!)
  • KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ – a szűrő mosható, gyorsan és egyszerűen eltávolítható és folyó víz alatt lemosható , ami befolyásolja a használat kényelmét.
  • MEGBÍZHATÓ – a gondos kivitelezésnek és a tartós anyagok használatának köszönhetően a szűrő tartós, ami garantálja ismételt használatát .
  • SPECIFIKÁCIÓ – szín: fehér; anyaga: HEPA, fém, PP; méretek (szélesség / magasság): 15,5 / 8,3 cm; súly csomagolással: 0,21kg.

LEÍRÁS

  • fehér szín
  • anyaga: HEPA, fém, PP
  • méretek (szélesség / magasság): 15,5 / 8,3 cm
  • súly csomagolással: 0,21kg

A HEPA iltr egy rendkívül praktikus és hasznos termék, amelyet kétségtelenül érdemes a készülékében tartani . Egyre népszerűbb, és elválaszthatatlan eleme a modern és jó minőségű ipari porszívóknak, kandallóporszívóknak, valamint otthoni használatra.

A rend fenntartása otthon, az irodában vagy egy másik helyiségben nemcsak a kényelmet, hanem a szobatársak, az alkalmazottak és az ügyfelek biztonságát is garantálja. A felhalmozódott por, por, haj, különféle szennyeződések és egyéb szennyeződések hatékony eltávolítására nemcsak a rend és az esztétikai értékek fenntartása, hanem higiéniai és egészségügyi okokból is szükség van.

A szűrő hengeres, számos előnnyel rendelkezik, és számos előnnyel jár, ellentétben a hagyományos szűrővel. Megfelelő, jobb minőségű levegőszűrést biztosít, és valódi hatással van a belélegzett anyagunkra. Az innovatív kialakítás megakadályozza a legkisebb porok kifúvását, fertőtleníti a rajta áthaladó levegőt, és emellett megvédi a motort a sérülésektől, ami kiterjeszti a készülék zavartalan működését. A szűrő könnyen kivehető. Gyorsan és egyszerűen eltávolítható és folyó víz alatt mosható, ami lehetővé teszi ismételt használatát. A gondos kivitelezésnek és a tartós anyagok használatának köszönhetően a szűrő tartós és szilárd. A termék minden bizonnyal sokáig szolgál, biztosítva az elégedettséget és a használat kényelmét. Ideális allergiában szenvedők számára. Remekül fog működni, bárhol is vannak kisgyerekek, valamint csökkent immunitású emberek. Óvodákban, kórházakban és idősek otthonában, valamint otthonokban, irodákban, üzletekben, szállodákban, termekben, műhelyekben és sok más szolgáltatóhelyen használják.

A HEPA szűrő illeszkedik a kínálatunkból származó hamuporszívókhoz – 20 l, valamint más kompatibilis eszközökhöz (FIGYELEM alaposan ellenőrizze a méreteket!)

Termék kód: 9245

Mosható HEPA pót szűrő Kaminer 20 literes Hamuporszívóhoz (ODK012)

2 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.