Medence vízmelegítő – BESTWAY 58259

58 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23429 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MEDENCE VÍZMELEGÍTŐ

MAGAS FŰTÉSI TELJESÍTMÉNY – lehetővé teszi a víz gyors felmelegítését az optimális 20 °C-os hőmérsékletre.

TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM – a vízáramlás érzékelő véd a készülék sérülésétől.

MŰSZAKI ADATOK – méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 42,5 / 26 / 19 cm; csomag méretei (hossz / szélesség / magasság) 48/29 / 24,5 cm; súlya 5,1 kg; teljesítmény 2800W (20 °C-on).

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS – az egyszerű felépítés és az egyszerű működési elv miatt a fűtőtest gyorsan csatlakoztatható az uszodát kiszolgáló szűrőszivattyúhoz.

DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁS – a készülék precíz hőmérsékletszabályozó rendszerrel van felszerelve.

LEÍRÁS

Bestway termékkód: 58259

tápellátás: 220-240V ~ 50Hz

Teljesítmény: 2800W (20 °C-on)

maximális hőmérséklet: 40 °C

Teljesítmény: akár 3785l / h

ajánlott vízmennyiség: 1.520-17.035l

méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 42,5 / 26 / 19 cm

csomag méretei (hossz / szélesség / magasság): 48/29 / 24,5 cm

kábel hossza: 350 cm

súlya: 5,1 kg

Az úszómedence vizének felmelegítése nemcsak a használat általános kényelmét biztosítja. Azt is lehetővé teszi, hogy a medence feltöltése után gyorsabban élvezze a játék vagy a vízben való pihenés örömét. Lehetővé teszi a medencében való úszást a hűvösebb napokon is, amikor a víz nem tud eléggé felmelegedni a napfénytől és a környezeti hőmérséklettől. A vízmelegítő használata lehetővé teszi a vízhőmérséklet viszonylag gyors emelését az optimális, 20 °C-os szintre. A készülék alkalmas arra, hogy akár 3785 / h teljesítményű szűrőszivattyúkkal együtt működjön. Az egyszerű felépítés és az egyszerű működési elv miatt a kályha gyorsan csatlakoztatható az uszodát kiszolgáló szűrőrendszerhez. A készülék hatékonyan működik 1520-17035l űrtartalmú medencékben. A vízmelegítési idő és az elérhető maximális hőmérséklet az eredeti vízhőmérséklettől és a környezeti hőmérséklettől függ. A felhasználók biztonságáért a fűtőberendezésben lévő hibaáram-védő a felelős, amely megszakítja az áramot, ha a készülék működésében bármilyen rendellenességet észlel. Ez a megoldás védelmet nyújt az áramütés ellen, és olyan elektromos készülékek üzemeltetése esetén szükséges, amelyek közvetlenül érintkeznek emberekkel. A készülék 10mA különbséggel reagál az áram változására, ami a felhasználók biztonságát garantáló extrém érték.

Medence vízmelegítő - BESTWAY 58259

58 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.