Mágneses blokkok – 99 elem

12 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 27753 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MÁGNESES TÁRNÁK – XXL SZETT 100 ELEMES + SZERVEZŐ
NAGY KÉSZLET – az oktatási blokkok egy nagy készletben sok órányi kreatív szórakozást és rengeteg lehetőséget kínálnak különféle konstrukciók felállítására. Az elemek többféle formában és színben kaphatók, ami korlátlan teret enged a gyerekek fantáziájának.
MÁGNESEKHEZ – a mágneses építőelemek erős mágnesekkel rendelkeznek, amelyek az egyes elemeket különböző szögekben kapcsolják össze egymással. Ezzel a megoldással a kialakított térszerkezetek stabilak és nem borulnak fel, még bonyolultabb szerkezetek esetén sem.
NEM CSAK SZÓRAKOZÁS, DE TUDOMÁNY – A mágneses blokkok egy ötlet egy érdekes és egyben fejlesztő szórakozáshoz a gyerekekkel. Nemcsak a gyerekek kreativitását serkentik, hanem megmozgatják a kis kezeket, fejlesztik a kézügyességet és a térbeli fantáziát, valamint színek és formák rögzítésére, sőt számolásra is használható.
GYAKORLATI TOK MELLETT – ezek a mágneses építőelemek egy hasznos rendszerezőbe vannak csomagolva, fogantyús műanyag doboz formájában. Ennek köszönhetően a játék befejezése után biztonságosan elrejtheti őket, hogy ne vesszenek el. Szervező a téglák tárolását és szállítását is megkönnyíti.
ELŐÍRÁS – edzi a térbeli képzelőerőt: igen; anyaga: műanyag / mágnes; szervező méretei: 26/17 / 16cm; súly: 0,97 kg; súlya a csomagban: 1,2 kg

LEÍRÁS:

edzi a térbeli képzeletet: igen
anyaga: műanyag / mágnes
szervező méretei: 26/17 / 16cm
súlya: 0,97 kg
súlya a csomagban: 1,2 kg

BELEÉRTVE:

leveleket
számok
további segédelemek
56 különböző formájú blokk
szervező fogantyúval

Mágneses blokkok - 99 elem

12 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.