LED éjszakai fény, mozgás- és alkonyatérzékelővel, kicsi, kompakt méret

3 500Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 27428 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MOZGÁSÉRZÉKELŐ – A LED éjszakai fény beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, ennek köszönhetően automatikusan megvilágítja a sötét helyiséget, amint mozgását észleli a környezetében. A mozgásérzékelő lámpa gazdaságos is, mivel rövid idő után automatikusan kikapcsol, ha nem észlel további mozgást.ALKOTATÉRZÉKELŐ – a beépített alkonyatérzékelő azt jelenti, hogy a lámpa nem kapcsol be feleslegesen, ha fényes környezetben érzékeli a mozgást (pl. Napközben). Ez sok energiát takarít meg a véletlenszerű indításkor, amikor a fényére nincs szükség.TÖKÉLETES NEMHÉZ HELYEKHEZ – a mozgásérzékelővel ellátott lámpa tökéletes azokhoz a helyekhez, ahol nehéz normál, nagy világítást elhelyezni. Ez lehet többek között egy aljzathoz hozzáférhető öltöző, ráadásul a lámpa további fényforrásként tökéletes lesz az előszobában, a fürdőszobában, a konyhában, a lépcsőházban és más helyiségekben is.KOMPAKT MÉRETEK – A mozgásérzékelővel ellátott LED lámpa könnyen hordozható vagy tárolható, mert méretei kicsiek. Az éjszakai LED-es lámpát is a hálózatról táplálják, ezért csak csatlakoztassa a csatlakozóba, és üzemkész lesz, anélkül, hogy figyelnie kellene az elemek töltöttségi állapotát vagy folyamatosan cserélnie kellene az elemeket.MŰSZAKI ADATOK – tápegység: AC 220-240 V, teljesítmény: 0,5 W, mozgásérzékelő: igen, szürkület-érzékelő: igen; méretek: 6/6 / 6cm; súly: 0,033 kg; súly csomagolással: 0,060kg.LEÍRÁS:

tápegység: AC 220-240 V,teljesítmény: 0,5 W,mozgásérzékelő: igen,alkonyatérzékelő: igen;méretek: 6/6 / 6cm;súly csomagolással: 0,060kg;súly: 0,033 kg;

LED éjszakai fény, mozgás- és alkonyatérzékelővel, kicsi, kompakt méret

3 500Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.