Kompakt jégkocka készítő gép, 120W-os kompresszorral, napi 8 kg gép előállítására

45 400Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23311 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ez a jégkocka-gép nagyon hatékony eszköz, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen elkészítheti a hideg italokat partikon, az irodában vagy bárhol, ahol csak akarja. Tökéletes jeges kávéhoz, hűvös gyümölcs turmixokhoz vagy italokhoz meleg nyári napokon! A készülék használata nagyon egyszerű. Nincs szükség közvetlen kapcsolatra a folyó vízzel. Egyszerűen öntsön vizet a tartályba, válassza ki a jégkockák méretét, és egy idő után a kockák készen állnak. A borítón található egy előnézeti ablak, amely lehetővé teszi a gép vezérlését az előkészítés megszakítása nélkül. A jégkocka gép alján csúszásgátló lábak vannak, ami stabilvá teszi. A kocka jégtermeléséért a 120 W-os kompresszor felel, amellyel napi 8 kg jeget lehet előállítani. Az első fagylalt adag (6 kocka) a gép beindításától számított 9 és 13 perc elteltével készen áll.

Kompakt jégkocka készítő gép, 120W-os kompresszorral, napi 8 kg gép előállítására

45 400Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.