Kisállat ürülék tárolózsák szett, praktikusan, légmentesen zárható, 60 db

600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23609 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A járdán vagy a zöld területen lévő kutya ürüléke nem szép, különösen, ha valaki belép a bosszúság, annál nagyobb. Ezért egy négylábú barát minden tulajdonosának gondoskodnia kell az igényeiről, sajnos sok esetben nincs táskaállomás a közelben. Annak érdekében, hogy kutyájával akadálytalanul sétálhassunk, ott van a szakadásálló és praktikus kutyahulladék-zsákunk. Ezeket külön-külön 4 különböző szerepkörön osztjuk szét, így ezeket a rendkívül helytakarékos szállításokat elvégezheti. A színes tekercsekre 15 zacskó van feltekercselve, könnyen feltekerhető és letéphető. A fólia speciálisan lezárva van, így rendkívül tartós, és nem engedi kifelé az erős szagokat. Színes táskáink mindenképpen jó felszerelések állandó kísérőként vagy tartalékként a kesztyűtartóban. Minden helyzetben van megfelelő táskája, és könnyen kiküszöböli a kutya szükségességét.

Kisállat ürülék tárolózsák szett, praktikusan, légmentesen zárható, 60 db

600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.