Kisállat ürülék tárolózacskó, nyakörvre akasztható, 570 db

4 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 23570 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Kutya szemeteszsák

MŰSZAKI ADATOK

  • Zsákmány méretei (H / Sz): 21,5 x 30 cm (tekercs 5,8 x 2,7 cm)
  • Méretek tok (H / Sz / M): 8,5 x 4 x 4,5 cm
  • Súlytok + Egy teljes tekercs: 735g

A KÉSZLETBEN TARTOZIK

  • Tok: kék / fehér
  • 38 tekercs 15 darabból (összesen 570 zsák)

A kutya ürülék ártalmatlanításáért a kutyatulajdonos és az ideiglenesen Gassi-járók is felelősek. Nem figyelve a jelentős, de nagyon könnyen elkerülhető költségekre. Gondoljon embertársaira, a környezet védelmére és a tiszta élőhelyek megőrzésére. A táskáinkkal és a hozzá illő adagolóval jól felkészült a következő sétára. A szettben praktikus adagoló van egy klipszel, amelyet könnyedén felakaszthat egy pórázra. Ezenkívül 38 tekercs 15 darab zsákot kap. Átlagosan napi 2 darab zsákmennyiséggel a készletünk 9 hónapra elegendő! A táskák fekete, átlátszatlanok és nagyon strapabíróak, semmi sem fogy el, és szagok maradnak a táskában. A széles kivehető oldalsó nyílás megkönnyíti a következő tekercs behelyezését, és a táskát pillanatok alatt eltávolíthatja a széles lyuk segítségével. A vizuálisan csontszerű adagoló kék / fehér és teljesen műanyagból készült, a még teljesebb hengerrel együtt pedig csak 735 g. A vékony méretek miatt a tok egyszerre feltűnő és praktikus a mindennapi élet számára.

Kisállat ürülék tárolózacskó, nyakörvre akasztható, 570 db

4 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.