Kétszintes edényszárító Ruhhy 19163

11 500Ft

Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5904463315136 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

NAGY FEKETE EDÉNYSZÁRÍTÓ
KIVÁLÓ MINŐSÉG – a szárító kiváló minőségű krómozott fémből készült, aminek köszönhetően ellenáll a sérüléseknek és a túlzott nedvességnek. Loft stílusú kialakítása lehetővé teszi, hogy bármilyen belső térbe illeszkedjen.
PADLÓS MEGJELENÉS – modern, elegáns tetőtéri megjelenés a szárítógépet konyhája díszévé teszi! A készlet tartalmaz egy kivehető evőeszköz lefolyót, csak akassza fel a szárító oldalsó fokára. Bárhol elhelyezhető a leeresztőn. Az evőeszköz lefolyó alja és a fő víztálca fekete, tartós műanyagból készült. Ezenkívül az univerzális fekete szín bármilyen belső térbe illeszkedik.
DOUBLE-LEVEL – a szárító két szintből áll. Az első szint a tálakhoz és a tálakhoz való. A bal oldalon egy evőeszköz-lefolyó található. A második szint egy bővítés 9 tányérhellyel. A szárító tökéletesen befolyásolja a tér szervezését.
EVÉSZKÖZ-SZÁRÍTÓ – egy kétszintes edényszárító praktikus evőeszköztartóval is fel van szerelve. A 2 kamrára való felosztás megkönnyíti a kanalak, villák és kések válogatását. A termék tehát segít rendben tartani a konyhát.
SPECIFIKÁCIÓ – fekete szín; anyaga: fém / műanyag; méretek: 43 x 29 x 27 cm; súly: 1,618 kg; súly a csomagban: 2,006 kg.

LEÍRÁS

fekete szín
anyaga: fém/műanyag
méretei: 43 x 29 x 27 cm
súlya: 1,618 kg
súly a csomagban: 2,006 kg

BELEÉRTVE

szárítógép
vizes tálca
evőeszköz kenyérpirító

A kétszintes edényszárító stabil, ami biztosítja a biztonságos használatot. A termék speciálisan kialakított lábakkal rendelkezik, amelyek szilárdan csatlakoznak a szárítógéphez. Ennek köszönhetően még nagy mennyiségű edény esetén sem áll fenn a felborulás veszélye.

Kétszintes edényszárító Ruhhy 19163

11 500Ft

Gyártói raktáron > 10 db