Kerek kefe a seprőgéphez

3 800Ft

Gyártói raktáron 1 db

Cikkszám: 5900779933590 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
SameDay 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KEREK SEPRŐKEFE
TARTÓS – polipropilénből készült, amelynek tulajdonságai magas vegyszerállóságot és alacsony vízfelvételt biztosítanak. Hosszú ideig fog szolgálni.
NEDVESSÉG ELLENÁLLÓ – a kefe könnyen kezeli a nedves leveleket és egyéb törmeléket.
PONTOS TISZTÍTÁST LEHET LEHETŐVÉL – az oldalsó kefék elhelyezkedésének köszönhetően a seprőgép minden élével és sarkával jól megbirkózik, ami nagy szabadságot és kényelmet biztosít a munka során. A seprőgép elején található egy gomb, amely lehetővé teszi a kefék beállítását – a talajtól való magasságot és az egyéni igényekhez való igazítást.
MALATEC – a kefe kompatibilis a kínálatunkban található Malatec seprőgépekkel.
MŰSZAKI ADATOK – fekete szín; anyaga: PP műanyag; méretek (szélesség / magasság): 24 / 5 cm; súlya: 190g.

 

LEÍRÁS

fekete szín
anyaga: PP műanyag
méretek (szélesség / magasság): 24 / 5 cm
súlya: 190g

A Malatec seprőgépekhez tervezett oldalkefe kiváló minőségű polipropilénből készült, amelynek tulajdonságai biztosítják a vegyszerekkel szembeni nagy ellenállást és az alacsony vízfelvételt. Hosszú ideig fog szolgálni.

Az oldalkefék lehetővé teszik nagy terület tisztítását, valamint a szélek és sarkok elérését. A seprőgép elején található egy gomb, amely lehetővé teszi a beállításukat – a talajtól való magasságban.

A seprővel többször gyorsabban lehet pontosan megtisztítani a járdákat, felhajtókat, parkolókat, utakat, mint a hagyományos tisztítási módszerekkel. Nagyon könnyű üríteni a szemeteskukát. A készüléknek köszönhetően pillanatok alatt megbirkózik a sepréssel. A homokot, a port, a leveleket és az apró szemetet gondosan összegyűjtik a konténerbe.

Kerek kefe a seprőgéphez

3 800Ft

Gyártói raktáron 1 db