Kerék a talicska 3,00-4 (260×85)

2 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 22157 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KERÉK TALLIGÁHOZ
GOLYÓSCSAPÁGYOK – a kerék két golyóscsapággyal van felszerelve, amelyek biztosítják a megfelelő gördülési tulajdonságokat, ezáltal javítják a munkát és garantálják az elem tartósságát.
ACÉLKERÉK – a gumiabroncs és a belső tömlő acél, festett felnire van felszerelve, amely biztosítja a stabilitást és a tartósságot, valamint véd a korrózió ellen.
MŰSZAKI ADATOK – kerék méretei (hossz / szélesség) 25 / 8,5 cm; súly 1,3 kg, méret 3,00-4 (260×85).
CAR VENT – a kerék belső csövének szabványos autószelepe van, amely lehetővé teszi a kerék gyors felfújását, és a felcsavarható sapka megvédi a szennyeződéstől és a sérülésektől;
FUTÓZOTT GUMIABRONCS – a keréken futófelületű abroncs van, ami befolyásolja a tapadást, így növeli a talicskával végzett munka biztonságát.

LEÍRÁS

dinamikus emelőképesség: 100 kg / 200 font
lyuk átmérője: 2 cm
kerék méretei (hosszúság / szélesség): 25 / 8,5 cm
abroncs méretei (hosszúság / szélesség): 26 / 8,5 cm
súlya: 1,3 kg

* a talicska nem tartozék.

A hatékony és megfelelően felszerelt talicska garancia a gyors és biztonságos munkára. Duplacsapágyas pneumatikus talicskás kerék az a tétel, amely garantálja a megfelelő gördülést, és ezáltal csökkenti a megrakott talicska szállításához szükséges erőfeszítést. Ez nemcsak a munka gyorsabb befejezését teszi lehetővé, hanem csökkenti a berendezés esetleges károsodásának és a felhasználók biztonságát fenyegető veszélyeket is.

A kerék két golyóscsapággyal van felszerelve. A fémcsavarokkal csavarozott acél felni garantálja az elem szilárdságát és a kerékkel szerelt talicskák stabilitását. A felni olyan festékkel van festve, amely csökkenti a korrózió veszélyét.

A kerék autószelepes belső csővel van felszerelve. Ennek a megoldásnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtöltheti a kereket levegővel vagy leeresztheti, hogy az adott feladatok elvégzéséhez optimális nyomást érjen el. A talicska abroncs speciális kerekekre profilozott futófelülettel rendelkezik, amely nagyobb tapadást biztosít, ezáltal befolyásolja a talicskában szállított tárgyak biztonságát, valamint a felhasználók biztonságát.

Kerék a talicska 3,00-4 (260x85)

2 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.