Karácsonyi fények – jégcsapok 500 LED meleg fehér 31V

12 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 30115 Kategória: Címke: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

500 LED JÉGFÜGGÖNY – MELEG FEHÉR KARÁCSONYFA LÁMPÁK / 8 VILÁGÍTÁSI MÓD
LED VILÁGÍTÁS – Ez az egyedi, karácsonyi világítás akár 8 különböző világítási móddal is rendelkezik, amely minden feldíszített hely egyedi dekorációját hoz létre: kert, lakás vagy karácsonyfa. A lámpáknak különböző világítási sorrendjük van, amelyek a készletben található meghajtóval módosíthatók. Hálózati árammal működnek, így nem kell aggódnia az akkumulátor folyamatos cseréje miatt.
VAN BEKÖVETKEZTETÉSÜK – A jégcsapok egyik legnagyobb erőssége az is, hogy van egy olyan transzformátoruk, amely 230 V-ról 31 V-ra változtatja a feszültséget, így bekapcsolva hagyhatja őket, és elhagyhatja a házat. Nem kell attól tartani, hogy például tűzhöz vezetnek.
AKÁR 500 LED LÁMPA – A lámpák LED-es lámpáinak köszönhetően sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mivel fényezés közben nem bocsátanak ki hőt. A 15 000 órától akár 35 000 óráig terjedő hosszú üzemidő is jellemzi őket. A dekorációban akár 500 LED is található, amelyek még a legsötétebb belső teret is felvilágosítják, hangulatossá és hangulatossá varázsolják. Most könnyedén megvilágíthat karácsonyfát vagy fát a kertben, de akár egy nagy házat is. DOLGOZNI!
VÍZÁLLÓ – a dísz IP44 vízálló, ami azt jelenti, hogy védve van az 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen testek behatolásától és a minden oldalról kifröccsenő víztől. Függöny Tökéletes lakásba és kertbe is, megvilágítva például a bejárati ajtót, a kaput vagy a ház tetővonalát.
SPECIFIKÁCIÓ – módok száma: 8; világítás típusa; VEZETTE; sofőr: igen; világos szín: meleg fehér; LED-ek száma: 500; vízálló osztály: IP44; tápegység: elektromos hálózat; teljesítmény: 3,72W; feszültség: 230V / 31V; jégcsapok száma: 100; teljes hossz: 23m; súly: 0,75 kg; súly a csomagban: 0,8 kg.
LEÍRÁS
világítási módok száma: 8;
világítás típusa; VEZETTE;
sofőr: igen;
világos szín: meleg fehér;
LED-ek száma: 500;
vízálló osztály: IP44;
tápegység: elektromos hálózat;
teljesítmény: 3,72W;
feszültség: 230V / 31V;
jégcsapok száma: 100;
teljes hossz: 23m;
súly: 0,75 kg;
súly a csomagban: 0,8 kg.

Karácsonyi fények - jégcsapok 500 LED meleg fehér 31V

12 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.