Karácsonyi fények – 500 LED jégcsap, hideg fehér

13 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 26943 Kategória: Címke: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

500 LED JÉGFÜGGÖNY – HIDEG FEHÉR KARÁCSONYFA LÁMPÁK
KOMBINÁLHATÓ – ez az egyedi világítás nem csak karácsonyi dekorációnak lesz tökéletes. Led lámpákkal rendelkezik, melyeknek köszönhetően bármilyen belső tér vagy kert egyedi és egyedi dekorációját alkotja. A lámpák hálózati árammal működnek, így nem kell aggódnia az akkumulátor folyamatos cseréjétől. A lámpák emellett dugós és anyacsatlakozóval is fel vannak szerelve, így akár hatalmas készletekben is kombinálhatóak. Ez az opció rendkívül hasznos házak vagy nagyobb fák díszítésekor, pl. a kertben.
VAKU FUNKCIÓ – messze ez a termék legnagyobb előnye. Tökéletes mindenféle elrendezéshez. Az állandó világítás mellett egyetlen csillogó ponttal is rendelkezik, amelyek gyönyörű fénnyel csillognak, karaktert adva az egész dekorációnak. A végeredmény hulló hó vagy csillogó fagy benyomását kelti.
500 LED LÁMPA TÖBB MINT 20M KÖTELEN – mivel a lámpák LED-esek, sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mert fényezéskor nem bocsátanak ki hőt. A 15 000 órától akár 35 000 óráig terjedő hosszú üzemidő is jellemzi őket. A dekoráció 500 LED-et tartalmaz több mint 20 méteres kötélen, amely még a legsötétebb belső teret is megvilágítja, hangulatossá és hangulatossá teszi. Most nyugodtan megvilágíthatja akár a legnagyobb karácsonyfát, egy fát a kertben, de akár egy nagy házat is. DOLGOZNI!
VÍZÁLLÓ – a dísz IP44-es vízálló, ami azt jelenti, hogy 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen testek behatolása és minden oldalról vízpermet ellen védett. Lakásba és kertbe egyaránt tökéletes, bejárati ajtót vagy a kertet megvilágítja.
MŰSZAKI ADATOK – a világítás típusa; VEZETTE; világos szín: hideg fehér; LED-ek száma: 500; jégcsapok száma: 100; huzalozás színe: átlátszó / fehér; vízálló osztály: IP44; tápegység: elektromos hálózat; teljesítmény: 3,6W; feszültség: 230V; a zsinór teljes hossza: 20,65m; kötélhossz jégcsapokkal: 16m; súly: 0,75 kg; súly a csomagban: 0,8 kg

LEÍRÁS

világítás típusa: LED
világos szín: hideg fehér
LED-ek száma: 500
jégcsapok száma: 100
huzalozás színe: átlátszó / fehér
vízállósági osztály: IP44
tápegység: elektromos hálózat
Teljesítmény: 3,6W
feszültség: 230V
kötélhossz jégcsapokkal: 16m
a zsinór teljes hossza: 20,65 m
súlya: 0,75 kg
súly a csomagban: 0,8 kg

Karácsonyi fények - 500 LED jégcsap, hideg fehér

13 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.