Karácsonyfa lámpák 300 LED meleg fehér 31V

6 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 57190 Kategória: Címke: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KARÁCSONYFA LÁMPÁK 300 LED MELEG FEHÉR / 8 VILÁGÍTÁSI MÓD
30 méter feletti LED LÁMPÁK – ez a kivételesen hosszú világítás akár 8 különböző világítási móddal is rendelkezik, amely egyedi és egyedi dekorációt kölcsönöz bármely belső térnek és kertnek. Különböző szekvenciákkal rendelkeznek, amelyeket a készletben található meghajtóval lehet váltani. A lámpák áramellátása hálózatról történik, így nem kell aggódnia az akkumulátor folyamatos cseréjével.
TRANSZFORMÁTOR VAN BENNÜK – a lámpák egyik legnagyobb előnye az is, hogy van bennük egy transzformátor, amely 230 V-ról 31 V-ra változtatja a feszültséget, így bekapcsolva hagyva elhagyhatja a házat. Nem kell attól tartania, hogy például tűzhöz vezetnek.
ANNYI 300 LED LÁMPA – A lámpák LED-es jellegéből adódóan sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mert fényezés közben nem bocsátanak ki hőt. A 15 000 órától akár 35 000 óráig terjedő hosszú üzemidő is jellemzi őket. A dekorációban több mint 300 LED található több mint 30 méteres kötélen, amely még a legsötétebb belső teret is feldobja, hangulatossá és hangulatossá teszi. Mostantól könnyedén megvilágíthatja a kert legnagyobb karácsonyfáját vagy fáját, de akár egy nagy házat is. DOLGOZNI!
VÍZÁLLÓ – a dísz IP44 vízálló, ami azt jelenti, hogy 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen testek behatolása és minden oldalról vízpermet ellen védett. Lakásba és kertbe egyaránt tökéletes, bejárati ajtót vagy a kertet megvilágítja.
MŰSZAKI ADATOK – üzemmódok száma: 8; világítás típusa; VEZETTE; sofőr: igen; világos szín: meleg fehér; LED-ek száma: 300; vízálló osztály: IP44; tápegység: elektromos hálózat; teljesítmény: 2,48W; feszültség: 230V / 31V; teljes hossz: 33m; súly: 0,5 kg; súlya a csomagban: 0,57 kg.

LEÍRÁS

üzemmódok száma: 8;
világítás típusa; VEZETTE;
sofőr: igen;
világos szín: meleg fehér;
LED-ek száma: 300;
vízálló osztály: IP44;
tápegység: elektromos hálózat;
teljesítmény: 2,48W;
feszültség: 230V / 31V;
teljes hossz: 33 m;
súly: 0,5 kg;
súlya a csomagban: 0,57 kg.

A lámpák nem csak karácsonyi díszként bizonyulnak majd, pl. Karácsonyfa, remekül díszítik a lakást, hangulatos hátteret adnak a fényképeknek. Legyen kreatív, és használja őket érdekes fényképek és szelfik készítéséhez, amelyeket a világ imádni fog. Minden helyen egyedinek tűnnek, ahol elhelyezzük őket, elképesztő hangulatot és karaktert kölcsönözve a helyiségnek.

Karácsonyfa lámpák 300 LED meleg fehér 31V

6 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.