Játékkonyha 72cm rózsaszín + pár

10 700Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 30035 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

HIDEG GŐZ, HANGOK FŐZÉS ALATT, VÍZ – a konyha valósághű hangokat és zajokat bocsát ki, amelyek ismerősek a főzés során, mint például a sütés és a bugyborékolás. A bal oldali égő beépített párologtatóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a “hideg gőz” hatás elérését. Ennek eléréséhez öntsön körülbelül 50 ml vizet az égő nyílásába. Tedd le az edényt, és egy idő után (amikor “forr a víz”) hideg gőz jön ki az edényekből. A konyhában szivattyús csap található. Csak öntsön vizet a mosogatóba, nyomja meg a szivattyút és a csapból kifolyik a víz! Ez egy zárt áramkör. A gyerek öblítheti a gyümölcsöt, zöldséget és el is mosogathat! Minden funkció felkelti a gyerekek érdeklődését és játékra ösztönzi őket.
43 TÉTEL – 43 elemet tartalmaz. Minden szükséges kellék, amire egy kis szakácsnak szüksége van. A készlet a zöldségeken és gyümölcsökön kívül evőeszközöket, tányérokat, tálat, 2 sütit imitáló dobozt, italkészítő utánzatot és még sok minden mást tartalmaz. A konyhában egy nyitható, átlátszó szekrény, egy nyitható sütő és egy tolóajtós szekrény található. A mosogató mögött van még egy krétatábla 2 fehér krétával és egy szivaccsal. A táblán a gyerek megtervezheti az étlapot, bevásárlólistát, és ha még nem tud írni, rajzolhat rá.
MULTIFUNKCIÓS SZELŐZŐ – a konyhában 4 különböző gombos páraelszívó található. Az első minden funkciót be- és kikapcsol, a második rövid dallamokat indít, a harmadik elindítja a páraelszívót – bekapcsoláskor jellegzetes zaj hallható. A negyedik gomb lehetővé teszi a hangerőszabályozást – ez lehetővé teszi a 3 fokozatú váltást, ez különösen fontos a szülők számára. A dallam hangja nem terjed szét az egész lakásban. A motorháztető bekapcsolása után a lámpa automatikusan bekapcsol – váltakozva villogó színek: piros és kék.
BEFOLYÁSOLJA A GYERMEK FEJLŐDÉSÉT – fejleszti a képzelőerőt és serkenti a kreativitást, nagyobb csoportba kerülésével pedig kommunikációt, csoportos együttműködést tanít, fejleszti a szociális és beilleszkedési készségeket; növeli a manuális és színészi készségeket, valamint inspirációt jelenthet és hozzájárulhat egy leendő szakács sikeréhez.
MŰSZAKI ADATOK – szín: rózsaszín / sárga; életkor: 3+; égők tápellátása: 3x AA (nem tartozék); tápburkolat: 3x AA (nem tartozék); elemek száma a készletben: 43; tanúsítványok: CE, EN 71; konyha méretei (hossz / szélesség / magasság): 23/50 / 72cm; készlet súlya: 2,6 kg; súlya csomagolással: 3,2 kg.

Játékkonyha 72cm rózsaszín + pár

10 700Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.