Játék távirányítós bulldózer, strapabíró fémből, gumi lánctalpakkal

23 300Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 25192 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

 • TÁVIRÁNYÍTÁS 15 CH – a kotrót egy tizenöt csatornás távirányító vezérli szakmai, intuitív jeladó frekvenciája 2,4 GHz-es, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizzék a mozgás a járművet. Egy kis kezelő használhatja a gépet előre és hátra, jobbra és balra fordulást, valamint a vödör fel és le irányítását, valamint a torony 360 fokos elforgatását és a hanghatások aktiválását. Homokot, köveket vagy más anyagokat különböző helyekre szállíthatunk. A távirányító hatótávolsága 30-50 méter, ami nagy szabadságot ad a gyermeknek játék közben.
 • TÖBB TÖLTŐ AKKUMULÁTOR – a készlethez tartozik egy speciális 7,2 V 400 mAh NiMh akkumulátor , amelyet csak a buldózer alatt található csatlakozóhoz kell csatlakoztatni. Sokkal kényelmesebb és olcsóbb alternatíva a hétköznapi akkumulátorokkal szemben. Amikor a készülék lemerült, vegye ki az akkumulátort a vágólapról, és csatlakoztassa a készletben található USB-kábelhez, majd pl. Egy számítógéphez.
 • GUMISÍN – a buldózer masszív, széles, hernyóival rendelkezik , amelyek megkönnyítik a gyermek számára a terepen való játékot, pl. Ezen túlmenően, amikor a lakásban vezetnek, nem vakarják meg a padlót . Annak a ténynek köszönhetően, hogy rugalmas gumiból készülnek, nagyon jól tapadnak a csúszós felületekhez .
 • A DÖNTETETT METÉSZ MÓDSZERÉVEL – A nyomást öntési technológiának köszönhetően létrehozták a járművet nagy pontossággal, magas felületi minőséggel és egy igazi kotrógép tökéletes reprodukciójával 1: 1 méretarányban 6 . Négykerék-meghajtású és LED-es lámpákkal van felszerelve. Az ABS műanyag és fém elemek biztosítják a játék tartósságát és szilárdságát.
 • SPECIFIKÁCIÓ – skála: 1:18; Anyag: ABS és fém; távvezérlő csatornák: 15; méretek (szélesség / hosszúság / magasság): 23/15 / 33cm; súly: 1,5kg; súly a csomagban: 1,78kg; az adó működési frekvenciája: 2,4 Ghz; töltési idő: 120 perc; akkumulátor: 7,2 V 400 mAh NiMh.

LEÍRÁS

 • skála: 1:16
 • Anyag: ABS és fém
 • távvezérlő csatornák: 15
 • méretek (szélesség / hosszúság / magasság): 23/15 / 33cm
 • súly: 1,5kg
 • súly a csomagban: 1,78kg
 • adó működési frekvenciája: 2,4 Ghz
 • töltési idő: 120 perc
 • akkumulátor: 7,2 V 400 mAh NiMh

BELEÉRTVE

 • kotrógép
 • távirányító
 • töltőkábel

TÁVIRÁNYÍTÓ

Tökéletes játék minden építőipari rajongó számára. A jármű jött létre kiváló minőségű ABS műanyag, ez is fém elemeket, mint egy vödör vagy kabint, és széles gumi lánctalpak, aminek köszönhetően a játék lesz megbirkózni még a legigényesebb terepen. Ráadásul otthon játszva nem vakarja a padlót. A legkisebb részletekhez rögzítve tökéletesen utánozza a valódi 1: 1 méretarányú gépet 6 . Hagyja, hogy gyermeke szobája igazi építkezéssé váljon!

MODERN TERVEZÉS – EGYEDI TECHNOLÓGIA

A présöntvény olyan nyomással öntési módszer , amely a járművet kivételes pontossággal és minden részletet finomítja . A fülkében kormánykerék és a gép vezérléséhez szükséges összes kar található. Ezenkívül a játék kifejezetten intenzív színeket ad. A kotrógép tömör gumiláncokkal rendelkezik, és LED-es lámpákkal van felszerelve . A távirányító, amelynek frekvenciája 2,4 GHz, mindenképpen kiemeli a játékot a többi közül.

N AUKA SZÓRAKOZÁS ALATT

A járműnek nagy didaktikai szerepe van. Játék közben a gyermek apró motorikus képességeket és kézi készségeket fejleszt . A távirányítású járművek pozitív hatással vannak a koncentráció fejlődésére és a gondolkodás sebességére , okosságára. Ez nagyszerű módja annak, hogy csoportosan játszhassunk – szülőkkel vagy társaikkal.

GUMISÍN

A széles és masszív gumitalpnak köszönhetően a kotrógép képes kezelni a legigényesebb terepeket is. pl. homok vagy járda. Amikor játszik a lakásban, akkor nem karcolja meg a padlót.

Vödör mozgatása karral

A kotrógép kanala fémből készül , ennek köszönhetően ellenáll az ütéseknek . A mozgatható elem valósághűvé teszi a játékot, és lehetővé teszi, hogy anyag nélkül öntsön anyagokat vagy tárgyakat mozgasson különösebb probléma nélkül.

15 CSATORNA TÁVIRÁNYÍTÁS

A professzionális 2,4 GHz-es adóval ellátott távirányító lehetővé teszi, hogy a készüléket 30 – akár 50 méter távolságban is irányítsa . Ez lehetőséget ad a kis operátornak a szabad játékra. Segítségével a gyermek előre, hátra, jobbra, balra mozgathatja a járművet , és egy vödörrel felfelé és lefelé irányíthatja a karot, emellett 360 C-kal megfoghatja a tornyot és aktiválhatja a hanghatásokat. A távirányítót két elem táplálja (nem tartozék). A kotrógépnek van olyan üzemmódja, amelyben maga a zene ritmusára mozog.

ELLENŐRZÉS:

A játék megkezdése előtt kapcsolja be a betétet és a buldózert (a jármű alatt)

ELŐRE – nyomja előre a bal kart

VISSZA – tolja előre a jobb oldali kart

BAL – nyomja meg a jobb oldali kart balra

JOBB – nyomja a jobb oldali kart jobbra

Vödördobás – nyomja meg az első gombot a jobb felső sarokban

A buldózer mozgatása – nyomja meg az első gombot balról fentről

SPOONING – BUCKET – nyomja meg a jobb oldalon található második gombot

HANGHATÁSOK – nyomja meg a bal oldali második gombot

FÜGGETLEN MÓD – nyomja meg a távirányító közepén található háromszög gombot

Forgatás elforgatása – nyomja meg a bal vagy a jobb gombot a távirányító tetején

AKKUMULÁTOR ÉS USB KÁBEL TARTALMAZZA

Tulajdonítottak a játék NiMh akkumulátor 7.2V 400 mAh, ami betét és akassza a játék dugulás egy speciális csatlakozó található a kesztyűtartóban szárny biztosított a jármű alá. A lemerülés után egyszerűen húzza ki az akkumulátort, és csatlakoztassa kábellel, pl. Számítógéphez, vagy a töltő csatlakozójához, majd az aljzathoz.

Termék kód: 9513

Játék távirányítós bulldózer, strapabíró fémből, gumi lánctalpakkal

23 300Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.