Játék bevásárlókosár – zöldségekkel -kék bevásárlókocsi

5 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 11979 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Ez a praktikus kocsi színes ételekkel nagyon szórakoztató azoknak a kis szakácsoknak, akik szeretnek otthon játszani, vásárolni vagy főzni. A gyerekek szeretnek vásárolni, és megfigyelik a felnőtteket. Ez a készlet lehetővé teszi számukra a játékot, hogy már korán is szerepet játszhassanak otthon –  egyben oktatási funkciót tölt be.

A termék kiváló ötlet a szórakozáshoz, különösen rossz időjárás esetén. Praktikus, mini kosár kerekekkel, fogantyúval, hogy bevásárlóhelyet és helyiséget tartson a különféle tárgyakhoz, például a kedvenc mackójához. A játék garantálja a kreatív és változatos szórakózást. A kiegészítő zöldségek lehetővé teszik a készlet praktikus használatát és növelik a termék vonzerejét. 16 mini élelmiszer érdekes és változatos szórakozást kínál. Reális miniatűr, gazdag és élénk színekkel vonzza a gyermekek figyelmét . Az elemek kicsi méretűek és kevés helyet foglalnak el, így könnyen tárolhatók. A készlet könnyű és praktikus, amely megkönnyíti a gyermekek számára, hogy óvodai, baráti házba, kertbe vagy akár magával vigye, ha utazik. A bevásárló kosár és a többi szállított elem lehetővé teszi az érdekes és szórakoztató játékidőt, ugyanakkor fellendíti a gyermekek intellektuális fejlődését és növeli a motoros készségeket. Fejlesztik a képzeletüket és ösztönzik a kreativitást, valamint tanítják a gyermekeket a csapatmunkáról és javítják a szociális készségeket. A készlet tökéletes a gyermekek számára, hogy önmagukban, felnőttekkel vagy más gyermekekkel játszhassanak nagyobb csoportokban. Hasznos és segít megtanítani a gyermeket a nevek és formák felismerésére, valamint a színek és a számolás megtanulására. A terméket otthoni használatra, óvodai és gondozási és oktatási központok felszerelésére ajánljuk. A szett ideális ajándék mind lányok, mind fiúk számára.

A bevásárlókocsi mérete:  31 x 30 x 16 cm

Játék bevásárlókosár – zöldségekkel -kék bevásárlókocsi

5 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.