Iso Trade Walkie-Talkie állomás gyerekeknek, 2 állomás vezérlőközpont

7 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 12823 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A walkie-talkie szettünkkel a gyerekek érdekes kalandokat élvezhetnek, sok szórakozással. Az összesen 3 eszköz lehetővé teszi 3 gyermek önálló kommunikációját. A készlet egy vezérlőközpontból és 2 kézibeszélőből áll. Az egész készlet sötét álcázási színben kapható, így a készülékek jól alkalmazkodnak az erdő vagy a kert természetes környezetéhez.

Minden eszköz rendelkezik egy speciális hangjelző gombbal, amellyel rövid Morse -kódokat lehet küldeni. A vezérlőközpontban van egy kis LED, amely jelzi és megerősíti az állandó áramellátást. Mindkét állomáson Morse -kód magyarázatok vannak nyomtatva, amelyeket a gyerekek megtanulhatnak és használhatnak a játék során.

A gyermekek biztonsága érdekében minden eszközre rugalmas gumiantennákat szereltek fel. Ezenkívül egy övet is rögzítettek a vezérlőközponthoz, amely lehetővé teszi az állomás könnyű szállítását. A kisebb állomásokon praktikus klipek vannak a hevederhez, egyszerűen felfüggesztheti az eszközöket a nadrágjára vagy a hátizsákjára.

Mindhárom állomás 3 db AA elemmel (1,5 V) működik (nem tartozék)

Iso Trade Walkie-Talkie állomás gyerekeknek, 2 állomás vezérlőközpont

7 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.