Irodai szék kerekek – 5 db – fehér

2 800Ft

Gyártói raktáron 3 db

Cikkszám: 5900779934351 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

CSERÉLHETŐ KEREKEK AZ IRODASZÉKHEZ – 5 DB
NE RAJZON FELÜLETET – a kerekek gumiból készültek, így a padlót nem éri karcolás, és a szőnyeg sértetlen marad. Kizárja továbbá a nehézkes párnák használatát, amelyeket nem könnyű tisztítani, és egy idő után csúnyán néznek ki.
CSENDES – a normál kerekekhez képest KEREKEINK csendesek, ráadásul nem is csúsznak, így mozgás közben is teljes mértékben tudjuk szabályozni a forgalom irányát és intenzitását. Kényelmes számukra a mozgás.
UNIVERZÁLIS – a készlet 5 kereket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a teljes ötcsillagos alap cseréjét irodai, gamer-, forgó- vagy asztali székekhez. A készlet a piacon kapható, 11 mm-es orsóátmérőjű fotelekhez illeszkedik. A „kattintásos” összeszerelés gyors és egyszerű, csak nyomja meg a csapot.
MŰSZAKI ADATOK – Fehér szín ; anyag: gumi – PU; kerék átmérője: 5 cm; készlet súlya: 0,45 kg.

LEÍRÁS

fehér szín
Anyaga: gumi – PU
kerék átmérője: 5 cm
készlet súlya: 0,45 kg

BELEÉRTVE

5 kerék

Az irodai, gamer-, forgó- és asztali székekhez tervezett Colic megfelel a legtöbb hazai és külföldi gyártónak. A gumi használatával a padlót nem éri karcolás, és a szőnyeg sértetlen marad. Kizárja továbbá a nehézkes párnák használatát, amelyeket nem könnyű megtisztítani, és egy idő után csúnyán néznek ki.

A dupla kerekek biztonságossá teszik a talajt, a mozgás csendes és kényelmes. Ráadásul nem csúsznak, így mozgás közben teljes mértékben tudjuk szabályozni a mozgás irányát és intenzitását.

ALKALMAZÁS

padlópanelek
padlódeszka
parkett
üveggolyó
terrakotta
szőnyeg
burkolat
linóleum
és egyéb

Irodai szék kerekek - 5 db - fehér

2 800Ft

Gyártói raktáron 3 db