Hordozható, PB gázmelegítő, acél fűtőtest, 3 fűtési móddal

43 400Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 26404 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes Ingyenes
GLS 490Ft 880Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes Ingyenes

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

GÁZMELEGÍTŐ – A gáztűzhely tökéletes megoldás olyan helyeken, ahol nincs állandó hőforrás. A készülék gyújtású piezoelektromos, ez azt jelenti, hogy amikor megnyom egy speciális piros gombot a központon, elektromos szikrát vált ki. A gázszelep gombjának egyidejű megnyomásával megkezdődhet a fűtés. A készülék ilyen típusú gyújtással van felszerelve, nincs szüksége elektromos áramra. Bárhová beteheti őket, nem kell bedugni a konnektorba. A készülék legfeljebb 3 fűtési teljesítmény szabályozási szinttel rendelkezik.CSÖKKENTETT – ez a rendkívül praktikus eszköz 37 mbar nyomáson történő gázellátásra szolgál. Biztonsági szeleppel rendelkezik, amely akkor aktiválódik, ha az eszköz magasabb gázszinttel rendelkezik, mint amennyit a szabályozó képes kezelni. A készlet tartalmaz féreg rozsdamentes acél kötéseket is, amelyeknek köszönhetően még jobban meg fogja szorítani a csatlakozást.KERAMIKA FŰTŐELEM – a kályha fűtőelemmel van felszerelve 3 infravörös kerámia lemez formájában. Az infravörös sugárzás energiája a gáz-levegő keverék égésének eredményeként keletkezik, amelynek eredményeként a cserép felmelegszik és infravörös sugárzást bocsát ki. Megoldás Ez rendkívül hatékonnyá és eredményessé teszi a készüléket.TÖBBFUNKCIÓS – a kályha tökéletes lesz minden olyan helyre, ahol nincs állandó hőforrás, vagy nagy területű helyiségek fűtésére. A készülék jól szellőző helyiségekben működik, például: műhelyben, garázsban, fürdőszobában, üzletben, irodában, előszobában, családi és többcsaládos házakban, valamint éttermekben és kiszolgáló helyiségekben. A kályha kerekekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően könnyen bárhova áthelyezhető.SPECIFIKÁCIÓ – fekete szín; anyaga: hengerelt acél; fűtőelem: 3 kerámialemez; módok száma: 3; gyújtás: piezoelektromos; égéstermék típusa: PB-gáz / földgáz; fűtési teljesítmény: 1,4 kW (min), 2,8 kW (közepes), 4,2 kW (max); gázfogyasztás: 110 g / óra (perc), 200 g / óra (közép), 305 g / óra (max); fűtési terület: 60m3; típus: mobil; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 32/42/73 cm súly: 8,3 kg; súly a csomagolásban: 9,2 kg.LEÍRÁS:

fekete színanyaga: hengerelt acélfűtőelem: 3 kerámia lemezmódok száma: 3gyújtás: piezoelektromosgáz típusa: PB-gáz / földgázfűtési teljesítmény: 1,4 kW (min), 2,8 kW (közepes), 4,2 kW (max)gázfogyasztás: 110 g / óra (perc), 200 g / óra (közép), 305 g / óra (max)fűtési terület: 60m3típus: mobil / kerekekenméretek (hosszúság / szélesség / magasság): 32/42/73 cmsúly: 8,3 kgsúly a csomagolásban: 9,2 kgBELEÉRTVE

tűzhelytömlővel ellátott reduktor2 féregfogó

Hordozható, PB gázmelegítő, acél fűtőtest, 3 fűtési móddal

43 400Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.