Gyémántfestés készlet – vízesés mintával 40×30 cm

1 800Ft

◉ Raktáron 9 db | Gyártói raktáron > 10 db

Cikkszám: 5902802922267 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 780Ft
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A gyémánthímzés kreatív időtöltés, a képen lévő kész mintát különböző színű kis gyémántokkal töltjük meg. Hosszú órákon át tartó tevékenység, amely nem igényel speciális képességeket, csak türelmet és precizitást, érdekes ötlet a szabadidő eltöltésére.

Gyémántfestés készlet – 30×40 cm vízesés mintával

Órákig tartó kikapcsolódás – a gyémánthímzés abból áll, hogy a képen lévő kész mintát különböző színű kis gyémántokkal töltjük meg. Hosszú órákon át tartó tevékenység, amely nem igényel speciális képességeket, csak türelmet és precizitást, érdekes ötlet a szabadidő eltöltésére, amely új, szokatlan hobbivá válhat.
Ébredjen fel a kreativitás és fejlessze a fantáziát – a művészi tevékenységek, különösen a gyémántfestés, nagy hatással vannak a kreativitásra és a fantáziára, ami az élet számos más területén is megtérül .
Stresszoldás – a gyémántmozaik sok koncentrációt, precizitást és türelmet igényel. Ez egy olyan módszer, amellyel csak erre a tevékenységre összpontosíthatja a gondolatait, ennek köszönhetően csökkentheti a stresszt és ideiglenesen elzárhatja magát a mindennapoktól.
Gyönyörű végeredmény – A végeredmény nemcsak a gyémántfestéssel foglalkozó személy számára lenyűgöző, hanem mindenki számára, aki látja a képet. A gyémántok gyengéden csillognak, csodálatos benyomást keltve. A kész képet keretbe lehet foglalni, vagy keret nélkül felakaszthatjuk – minden bizonnyal egyedi belső dekorációvá válik.

Termékspecifikáció:

  • minta: vízesés
  • méretek: 30×40 cm
  • súly: 0,1 kg
  • súly a csomagolásban: 0,103 kg

Csomag tartalma:

  • kép
  • színes gyémántok
  • applikátor
  • ragasztó
  • tálca

Gyémántfestés készlet - vízesés mintával 40x30 cm

1 800Ft

◉ Raktáron 9 db | Gyártói raktáron > 10 db