Gesztusvezérelt autó + távirányító

20 000Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802917942 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay Ingyenes 1 680Ft
Expressone Ingyenes 1 780Ft
GLS Ingyenes 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] Ingyenes 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KÉSZÜLT AUTÓ + PILÓTA
GESTURE CONTROL – ez az egyedülálló autó rendkívül innovatív technológiák felhasználásával készült, így vezeték nélküli vezérlővel vezérelhető. Csak tegye a kezére, és kész is – kézmozdulatokkal irányíthatja a járművet. Az autó képes: jobbra, balra kanyarodni, hátra- és előremenni, 360 fokkal elfordulni és az üzemmódot normálról off-roadra váltani. A Toy rendkívül tartós, 3,7 V-os akkumulátorral rendelkezik. A töltés a mellékelt USB-kábellel történik.
TÁVIRÁNYÍTÓ – a játék egy rendkívül kényelmes és intuitív távirányítóval is fel van szerelve, aminek köszönhetően szabványos módon irányíthatjuk a járművet. Ez egy sokkal egyszerűbb megoldás lesz, amely a kormányzás fiatalabb mestereinek tetszeni fog. A távirányító nem szabványos megjelenésű, de működése nem bonyolult. A “trigger” megnyomásával szabályozhatod a sebességet, a “kormánykerék” megnyomásával pedig a “meneti irányt”. A vezérlő számos más nagyszerű funkcióval is rendelkezik, mint például a zene üzemmód és az off-road.
NAGY MOZGÁSTARTOMÁNY – Az autó rendkívül manőverezhető, minden irányban mozog. 4 kerék meghajtású, aminek köszönhetően akár 45 fokos szögű dombra is feljut! Az autó különféle akrobatikákat tud végrehajtani, például 360 fokos fordulatot vagy pozícióváltást. Még ha az autó fel is fordul, nem kell megfordítani. Bármilyen pozícióba könnyen megy.
2 VEZÉSI ÜZEMMÓD – az autónak akár 2 vezetési módja is van, amelyek a talajtól függően változtathatók. Ennek köszönhetően a jármű alkalmas a lakásban való bejárásra (gumi kerekekkel rendelkezik, amelyek nem karcolják a padlót) és aszfalton, vagy akár sziklás úton is. A dombokra is képes felmászni.
MŰSZAKI ADATOK – választható szín: kék és piros; anyaga: műanyag, gumi; üzemmódok száma: 2; gesztusvezérlés: IGEN; távirányító: IGEN; zenei mód: IGEN; mér

Gesztusvezérelt autó + távirányító

20 000Ft