Fürdőszett

2 500Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802907141 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
SameDay 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

LEÍRÁS

életkor: 18 hónapos kortól
tanúsítványok: CE, EN71
1 db puzzle méretei (szélesség / magasság): 8,5 / 2,5 cm
készlet súlya: 190g

BELEÉRTVE

4 rejtvény
4 állat

Az esti fürdés alkalom a gyermek számára a kikapcsolódásra, a szülővel való kellemes kapcsolatfelvételre, valamint értékes tudásforrás, befolyásolja a gyermek értelmi fejlődését.

Fürdőkádas fröccsenő készlet 8 elemből áll, amelyeket különféle formák, színek és anyagok jellemeznek. A készlet 4 műanyag puzzle-t és 4 puha, gumi állatot tartalmaz oroszlán, majom, kutya és tehén formájában. A szerethető állatokat a kezedben nyomhatod, és kiengedheted belőlük a levegőt. A fogóerő csökkentése után azonnal automatikusan visszatérnek eredeti formájukba. Ennek az egyszerű tevékenységnek stresszoldó hatása lehet a babára. A különböző formájú figurák alapjait megfelelően kell a kirakó közepéhez igazítani, amely mentőgyűrűkre emlékeztet. Könnyűek és lendületesek, így jól kitartanak a vízen. Az élénk, élénk színek kétségtelenül felkeltik a gyermek figyelmét, és játékra ösztönzik.

A termékek egészségre ártalmatlanok és puha szélük van, aminek köszönhetően a gyermek biztonságosan játszhat. A gyártáshoz használt anyagot a tartósság jellemzi, ami pozitívan befolyásolja a tárgyak tartósságát és használati hosszát. Ezenkívül vízálló és nagyon könnyen tisztítható.

Kiegészítők nem csak Játékosak és változatossá teszik a napi fürdőzést, hanem tanítanak és befolyásolják a gyermek fejlődését. Fejlesztik a képzeletet, serkentik a kreatív gondolkodást és fejlesztik a kézi készségeket, és rendkívül hasznosak a formák, az állatok neveinek, valamint a színek és az anyagok típusának megismerésében.

A fürdőjátékok tökéletesek az ismételt játékhoz egyedül vagy felnőttekkel.

A termék fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott.

A bájos szett tökéletes otthoni használatra, valamint óvodák vagy gondozási és oktatási központok felszerelésére.

Fürdőszett

2 500Ft