Fitnesz labda, otthoni gyakorlatokhoz, 55 cm átmérőjű

3 600Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802904171 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
SameDay 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

MŰSZAKI ADATOK:

Színválasztás : kék, zöld, piros – a színek sajnos nem választhatók szabadon

Gyakorló labda 55cm Méretek felfújás előtt (átmérő): 55cm Méretek szivattyúzás után (átmérő): 45-48cm Súly: 789g

 

A testlabdával végzett edzés pozitív hatással van a testtartásunkra, ami növeli a hangulatunkat és általában az élethez való pozitív hozzáállást. A sikerek sok éven át láthatók a sport- és fitneszterületen, de számos más intézményben is használják a testlabdákat.

A kifejezetten a labda számára kifejlesztett gyakorlatok nagyon egyszerűen elvégezhetők és kivitelezhetők. A gömbfelületünket az egyik felén masszázsgombokkal láttuk el, az ellenkező oldalon hosszirányban beépített magasságok találhatók. Ezek megakadályozzák a labda lecsúszását és növelik az edzés hatékonyságát.

A 2in1 funkció kényelmet és biztonságot kínál Önnek, és Ön spórol további termékek vásárlását. Edzőlabdánk nagyszerű otthoni vagy irodai használatra, de fitnesz klubokban vagy rehabilitációs központokban is használható. Az üléslabda ideális ajándék rokonok, barátok, alkalmazottak és kollégák számára. Jelentősen erősíti az izmokat és pozitívan elősegíti a stabilitást, ami befolyásolja a gerinc helyes testtartását. Számos helyzetben végezhet egyéni edzést, akár ülve, állva, fekve vagy négykézláb gördülve, akár oldalra fekve.

Fitnesz labda, otthoni gyakorlatokhoz, 55 cm átmérőjű

3 600Ft