Famintás gitár kápó 3 db ajándék pengetővel akusztikus, klasszikus és elektromos gitárhoz

2 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 24727 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

KAPODASZTER GITÁR: KLASSZIKUS, AKUSTIKUS, ELEKTROMOS 3 KOCKÁVAL
ERŐS CSATLAKOZÁS   – a tökéletesen kontúrozott bilincs lehetővé teszi, hogy tiszta és tiszta hangot hozzon létre, és kiküszöbölje a vonós zümmögés nemkívánatos hatásait.
Könnyű megváltoztatni a hangot –   a rugó elég rugalmas ahhoz, hogy a capót egy kézzel mozgassa, gyors változtatást biztosítva a kompozíció bilincspozíciójában és hangnemében, ami garantálja a tiszta és tiszta hangzást.
RADÍR   BIZTONSÁG   – a kapun gumiszalagokat használnak a karcolások elleni védelemre; gumi nyomja a húrokat a nyakhoz, hogy rögzítse az ujjalapot.
3 kocka –   A szett 3 csákányt tartalmaz, amelyek „az ujj meghosszabbítása” – a csákányok közvetlenül érintik a gitár húrjait. Háromszög alakú, lekerekített sarkú kocka felelős azért, hogy játék közben kitépje a húrokat. Ez megkönnyíti a speciális hangok kinyerését, és befolyásolja a játék technikáját is.
LEÍRÁS   – anyaga: fém + gumi; szín: természetes fa + fekete gumiszalagok; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 7,5 / 1,3 / 8cm; készlet súlya: 66g.

 

LEÍRÁS

anyaga: fém + gumi
szín: natúr fa + fekete gumiszalag
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 7,5 / 1,3 / 8cm
készlet súlya: 66g

BELEÉRTVE

capo
3 kocka

A capo egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi a kulcs egyszerű megváltoztatását   (pl. énekhez) anélkül, hogy megváltoztatnánk a bal kezünk gitárakkordjait. Azonos   kényelmesebb énekelni – a saját skálád szerint, és nem kell akkordot váltani.   Enyhe mechanikus bilincs van felszerelve közvetlenül a gitár nyakára.   A felvétel módja nagyon egyszerű.   Nyissa ki a kaput, és csúsztassa a nyakra. A benne lévő terméket gumibetéttel borították, amely a húrokat a nyakhoz nyomja, hogy rögzítse az ujjdeszkát.

Ne szerelje fel a kaput közvetlenül a nyeregre, mert a túl nagy nyomás meglazíthatja a rudat és a hangolás hiányát okozhatja a sérült fret.

Csak tegye a capót a gitár megfelelő frettjére.

Példa: ha kényelmesen használjuk az Am, Em, Dm (A-moll kulcs) akkordokat, és a hangunk számára ez egy kicsit túl alacsony, akkor egy capo felvétele a 3. frettre megváltoztatja a kulcsot C-mollra. A bal kéz esetében a fogók változatlanok maradnak.

A gitáros capo használható klasszikus, akusztikus és elektromos gitárokhoz, valamint mandolinhoz és ukulele-hez.

A készletben található   3 csákány , amelyek „ujjnyújtás” – ez a csákány lesz közvetlen kapcsolatban a gitár húrjaival. Háromszög alakú, lekerekített sarkú kocka   felelős a húrok játék közbeni pengetéséért . Ez megkönnyíti a speciális hangok kinyerését, és befolyásolja a játék technikáját is.

Famintás gitár kápó 3 db ajándék pengetővel akusztikus, klasszikus és elektromos gitárhoz

2 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.