Fából készült készségfejlesztő kalapácsjáték gyermekeknek

3 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 24136 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A kalapácsos fatuskóknak minden gyermeknek rendelkeznie kell, a játék kétségtelenül mosolyt csal a gyermek arcán. Ez egy fantasztikus módszer a gyermek fejlődésének serkentésére már kiskorától kezdve. A Zbijak olyan játék, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy fejlessze kézi készségeit, a szórakozás abban rejlik, hogy a blokkokat a másik oldalra kalapálja. Belül van egy gumiszalag, amely kissé megnehezíti gyermeke játékát és nagyobb elkötelezettséget igényel. A gyermek nagyon sokáig blokkokat játszik. A játék révén gyermeke fejleszti a képzeletet, de javítja a vizuális-motoros koordinációt is. A játék remek ötlet lesz a formák és színek elsajátításának kezdete szempontjából is. A játékon keresztüli tanulás az információk memorizálásának leghatékonyabb formája. A sima szélű csiszolt fa biztosítja a biztonságos játékot a gyermek számára. Fontos, hogy a fa természetes anyag, ezért sokkal egészség- és környezetbarátabb a műanyagokhoz képest. A játék könnyű és kicsi, ennek köszönhetően tárolása és szállítása nem jelent problémát. Csomagolhat egy roncsot, és magával viheti nyaralni, vagy egyszerűen áthelyezheti a játékot a gyermek szobájából a baráti házba vagy az óvodába. A fa készlet könnyen használható homokban vagy a gyepen. Az oktató játék ezért alkalmas a kertben, a teraszon, valamint a tengerparton vagy a homokozóban való játékra. A játék otthoni használatra ajánlott, ideális eszköz óvodák, gyermekkórházi osztályok, valamint gondozási és oktatási központok számára. Tökéletesen működik ajándékként különböző alkalmakkor, beleértve a születésnapot, a gyermeknapokat vagy az ünnepeket.

Fából készült készségfejlesztő kalapácsjáték gyermekeknek

3 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.