Fa parkoló – pálya

22 400Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 50695 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

TELJES KÉSZLET – a készlet minden olyan elemet tartalmaz, amely azonnali szórakozást tesz lehetővé; a készlet összeállítása után többszintes parkoló található mobil lifttel, autókkal, helikopterrel, táblákkal, közlekedési lámpákkal, figyelmeztető kúpokkal és üzemanyag-adagolóval.
MOBILLIFT – az autók minden parkolószintre mobillifttel szállíthatók, melyhez emelt sorompó védi a bejutást; elég behajtani a kocsit az utastérbe és a gombbal húzni vagy leengedni a liftet az egyes szintekre.
KARAKTEREK ÉS KÚPOK – a parkolóban külön sávok és parkolóhelyek találhatók, valamint függőleges táblák, fényjelző és figyelmeztető kúpok is találhatók a készletben, melyek szabadon elhelyezhetők.
TERMÉSZETES FA ÉS GAZDAG SZÍNEK – a parkoló és minden elem, kivéve az autók kerekeit, simára csiszolt és lakkozott fából készül; az érdekes színek felhívják a gyermek figyelmét és játékra ösztönzik; a parkoló sikeresen használható elemként más típusú kisautókkal és rugókkal való játékhoz.
ELŐÍRÁS – 3 évtől; természetes fa; méretek (hosszúság / szélesség / magasság) 36/48 / 42cm; készlet súlya 2,15 kg; önálló összeszereléshez.
LEÍRÁS

életkor: 3+
anyaga: fa, műanyag
tanúsítványok: CE, EN71
a készlet méretei (hosszúság / szélesség / magasság): 36/48 / 42cm
készlet súlya: 2,15 kg
súlya csomagolással: 2,9 kg
BELEÉRTVE

parkoló lifttel
2 autó
helikopter
3 függőleges karakter
3 kúp
közlekedési lámpák
gázpumpa
rögzítő csavarok

Fa parkoló - pálya

22 400Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.