Fa munkapad építőkészlet kiegészítőkkel satupaddal kivehető barkácsládával M-9421

12 600Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 4916 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Szuper kis barkácsasztal a kezdő asztalosoknak. Egy csomó mindent megtaláltok ezen a játék munkapadon egy remek barkácsoláshoz. Van itt még egy satupad is, ha netán valamit meg kellene fogni. Fűrész, csavarhúzó, kalapács, villáskulcs és rengeteg kötőelem tartozéka ennek a játék barkácsoló készletnek. Ami nagyon praktikus, hogy a fiókot ki lehet venni és így máris egy szerszámosládává válik. Ideális a mérete is a kis kezeknek. A barkácskészlet 40 elemet tartalmaz, amellyel fantasztikus dolgokra lesz képes a gyermek. Engedjétek a gyermek fantáziáját szabaddá, hagy alkosson kedvére ezzel a szerszámoskészlettel, ki tudja, lehet egy remek asztalos lesz belőle, annyira beleszeret a fával való dolgozásba.

Fa munkapad építőkészlet kiegészítőkkel satupaddal kivehető barkácsládával M-9421

12 600Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.