Fa kirakós játék U11226

2 900Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 27047 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FAI PUZZLES – 3 az 1-ben logikai puzzle: TETRIS, TANGRAM IT

 • 3in1 – A puzzle 3 különböző típusú rejtvényből áll a logikai összeszereléshez: Tetris, Tangram és T. A blokkokból készült alapvető rejtvényeken kívül gyermeke gyakorlatilag bármit létrehozhat.
 • 37-ig SZÍNES BLOKKOK – tetszőleges mintába rendezhetők. Ide tartoznak a blokkok különböző színei , így még fantasztikusabb képeket készíthet. Játékmozaik gyerekeknek csodálatosan fejleszti a képzeletet és serkenti a kreativitást . Itt szinte bármilyen mintát létrehozhat – csak egy pillanatra kell gondolkodnia és megterveznie az elemek elrendezését.
 • TANÍTÓK – A kirakós játék nagyszerű módja a kézi készségek, az ügyesség fejlesztésének, a szem-kéz koordináció gyakorlásának és a logikus gondolkodás képességének gyakorlásának. A gyerekek türelmet és koncentrációt is gyakorolnak a játékkal. A rejtvények meghatározott formákba helyezése koncentrációt és élénk fantáziát igényel.
 • SZÍNES – az élénk, kontrasztos színek esztétikai értéket adnak és vonzzák a gyermekek figyelmét, valamint ösztönzik az ismételt játékot. Nagyszerű szórakozás az egész családdal. Lehetővé teszi a szülők számára, hogy érdekes módon töltsenek időt otthon, és azonnal elűzzék az unalmat.
 • LEÍRÁS – szín: többszínű; anyaga: fa; elemek száma: 38; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 22,5 / 22,5 / 0,8 súly: 0,2 kg; súly a csomagolásban: 0,2 kg.

LEÍRÁS

 • szín: többszínű;
 • anyaga: fa;
 • elemek száma: 38;
 • méretek (hossz / szélesség / magasság): 22,5 / 22,5 / 0,8;
 • súly: 0,2 kg;
 • súly a csomagolásban: 0,2 kg.

BELEÉRTVE

 • 37 tégla
 • asztal

Fa kirakós játék U11226

2 900Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.