Fa gyöngy puzzle

5 100Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Cikkszám: 5902802917010 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
Expressone 1 590Ft 1 880Ft
GLS 1 890Ft 2 180Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Expressone [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 680Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

Fa puzzle színes gyöngyök

  • FÁBÓL KÉSZÜLT – a fajátékok időtlen ajánlatok, amelyek minden kisgyermeket örömet szereznek. A fa klasszikus szépsége és tartóssága mindig is nagyra értékelte. Ez az alapanyag jól néz ki természetes színben és festve is. A játék minden gyermek számára biztonságos. A természetes alapanyag azt jelenti, hogy még akkor is, ha a gyermek a szájába veszi a játékot, nem érintkezik a műanyagokkal.
  • TANÍTÓK – A mozaikkal való játék remek módszer a kézi készségek, az ügyesség fejlesztésére, a szem-kéz koordináció gyakorlására és a logikus gondolkodás képességének gyakorlására. A gyerekek türelmet és koncentrációt is gyakorolnak a játékkal.
  • FUN – nagyszerű lehetőség arra, hogy jól érezd magad a szüleiddel. A szórakozás a képek elrendezése sok különböző színű golyóval. A készlet olyan mintaképeket tartalmaz, amelyek a készletben található elemekből létrehozhatók.
  • SZÍNES – az élénk, kontrasztos színek esztétikai értéket adnak, vonzzák a baba figyelmét és ösztönzik az ismételt játékot. Nagyszerű szórakozás az egész családdal. Ez lehetővé teszi, hogy érdekes módon töltsön időt otthon a gyermekkel, és elűzze az unalmat, különösen akkor, ha az időjárás nem kedvező.
  • LEÍRÁS – szín: többszínű; anyaga: fa; méretek (hossz / szélesség / magasság): 22x22x5,5cm; súly: 0,70 kg; súly a csomagolásban: 0,80 kg

LEÍRÁS:

  • szín: többszínű;
  • anyaga: fa;
  • méretek (hossz / szélesség / magasság): 22x22x5,5cm;
  • súly: 0,70 kg;
  • súly a csomagolásban: 0,80 kg;

Fa gyöngy puzzle

5 100Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető