Erotikus kiegészítők – bilincskészlet

3 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 46648 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

EROTIKUS KIEGÉSZÍTŐK – KONYHAI SZETT
AWAKENS IMAGINATION – visszatartó készlet egy teljesen új érzés és vágy, amelyet korábban nem ismertél. Egészen más szintre emeli az ágyjátékot – a legbensőbb vágyakat elégíti ki, és szinte korlátlan lehetőséget ad a közös szórakozásra.
ÁLLÍTHATÓ ÖVHOSSZÚ – a szalagok könnyedén illeszkednek bármilyen matracmérethez és kiválasztott pozícióhoz. Az állítható hosszúság lehetővé teszi, hogy gyorsan hozzáigazítsa őket az aktuális igényekhez. Használaton kívül könnyen elrejthetők a matrac alá, és gyorsan eltávolíthatók, ha játszani szeretne.
MINDEN NAP BEÁLLÍTÁSA – a csukló- és bokabilincsek erős és tartós tépőzárral vannak rögzítve. Könnyen állíthatóak a csukló/láb szélességéhez, így nem lesz kellemetlen. A bilincsek karabinerekkel csatlakoznak az övekhez. Gyorsan lecsatolhatók és visszahelyezhetők.
BIZTONSÁG – a bilincsek tépőzárral vannak rögzítve, így nem kell aggódnia a kulcs elvesztése miatt, és a közös élményekre koncentrálhat. A biztonságérzetet különösen a BDSM-ben kezdők fogják értékelni.
MŰSZAKI ADATOK – fekete szín; az ágy alatti öv hossza: max. 155 cm; bilincs heveder hossza: max. 140 cm; bilincs kerülete: 14-30cm; súlya: 146g.

LEÍRÁS

fekete szín
az ágy alatti öv hossza: max. 155 cm
bilincs heveder hossza: max. 140 cm
bilincs kerülete: 14-30cm
súlya: 146g

BELEÉRTVE

öv az ágy alatt
bilincs hevederek
két bilincs a csuklóra és kettő a bokára

Álmodsz egy kis rabszolgaságról ágyjátékok közben? Az ágyhoz való bilincskészlet nélkülözhetetlen eszköz, amely serkenti a fantáziáját, és teljesen új pályára viszi a szexet. A rögzítőkészlet tökéletes lesz kezdőknek és haladóknak egyaránt. Kielégíti legbensőbb vágyait, serkenti a képzeletét, és mindketten éget a vágytól. BDSM bilincskészlet a matrac alá szerelhető. A pántok hosszának állítási lehetőségének köszönhetően bármilyen matracmérethez illeszkedik, és gyorsan tetszőleges pozícióba állíthatod

Erotikus kiegészítők - bilincskészlet

3 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.