Építőelemek Meli Basic 600 elemek

14 800Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 70244 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az ExpressOne futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

építőkocka MELI 600 db
EGYEDI FORMA – a blokkok azonos alakúak. Ennek köszönhetően sokféle formát és szerkezetet építhet. Ezeknek a blokkoknak az az előnye, hogy könnyen csatlakoztathatók. Ennek köszönhetően a gyermek nem veszi el a kedvét, és néhány perc múlva sem adja fel a játékot.
LÉTREHOZHATÓ SÍK ÉS HÁROM DIMENZIÓBAN – a blokkok lehetővé teszik térbeli struktúrák és lapos kapcsolatok létrehozását. A gyerek biztosan nem fog unatkozni! Emellett a készlet serkenti a gyerekek fantáziáját.
300 TÁRGY – a blokkkészlet sok elemből (akár 600 darabból) áll, gofri formájú és különböző színekben, amelyek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy különféle épületeket hozzon létre a találékonyság gyakorlása közben.
KREATÍV ÉS BOLDOG SZÓRAKOZÁS – az építőkockák minden gyermek álma, aki szeret különféle szerkezeteket rendezni. A szórakozás és a szerepjáték lehetőségei itt gyakorlatilag végtelenek, tehát egy olyan játékról van szó, amely hatékonyan birkózik meg az unalommal.
MŰSZAKI ADATOK – szín: többszínű; anyaga: műanyag; füzet példakonstrukciókkal: igen; QR kód mintakonstrukciókkal: igen; elemek száma: 600 db; egy blokk mérete: 2,5 x 2,5 x 0,5; egy blokk súlya: 1 g; súlya a csomagban: 1,4 kg.

LEÍRÁS

szín: sokszínű
anyaga: műanyag
füzet mintakonstrukciókkal: igen
QR kód mintatervekkel: igen
elemek száma: 600 db.
egy blokk mérete: 2,5 x 2,5 x 0,5
egy blokk súlya: 1 g
súlya a csomagolásban: 1,4g

A készlet TARTALMAZ

600 blokk
füzet mintakonstrukciókkal

Építőelemek Meli Basic 600 elemek

14 800Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.