Építőelemek – A szalmák sötétben ragyognak – 100 db

7 200Ft

Out of Stock

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.
Cikkszám: 29940 Kategória: Brand:

Kiszállítási információk

25.000 Ft feletti vásárlás esetén az Sameday futárköltsége Ingyenes! A GLS futárszolgálat csak 490 Ft

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 490Ft 1 880Ft
GLS 1 590Ft 1 980Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 090Ft 1 480Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 390Ft 1 780Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +390 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

FLUORESZCENS SZALMATÖMBOK
101 TÉTELIG! – a készlet 64 db fluoreszkáló szívószálat és 36 db gömb alakú csatlakozót tartalmaz 3 színben (zöld, narancssárga és kék) és egy zöld burkolatot/sátrat. A P szinte számtalan projekt megvalósítását teszi lehetővé. Az egész készlet műanyag betétes kartondobozba van csomagolva, mely rekesszel rendelkezik, így a készlet tárolása és szállítása közben is rendet tarthat.
2 az 1-ben – a blokkkészlet sátorként is használható. A nagyméretű lepedőnek köszönhetően alagutat, sátrat és különféle, letakarható és benne játszható szerkezeteket alakíthatsz ki.
A KÉSZLET ÉLVEZI ÉS TANÍTJA – a kockák hatással vannak gyermeke fejlődésére, fejlesztik a kézi készségeket és serkentik a képzeletet, egyúttal remek szórakozást nyújtanak a kisgyermeknek. Játék közben a gyermek a koncentrációt és a vizuális koordinációt is gyakorolja. A blokkkészlet is remek ajándékötlet, a csomag tartalmaz egy rövid instrukciót, amely megmutatja, milyen konstrukciók készíthetők a készlet elemeiből.
Fluoreszkáló szívószálak – a szívószálak zöld fluoreszkáló színben készültek, így érdekes szerkezeteket hozhat létre, amelyek elbűvölik a gyermeket a sötétben.
LEÍRÁS – életkor: 3+; szalmaszínek: fluoreszkáló zöld; csatlakozó színei: zöld, narancs, kék; lap színe: zöld; szalma méretei (hosszúság / szélesség) 30,7 x 0,5 cm; méretek a csomagban (magasság / szélesség / mélység): 34x24x4,5 cm; súlya csomagolással: 0,669 kg.

LEÍRÁS

életkor: 3+
szalmaszínek: fluoreszkáló zöld
csatlakozó színei: zöld, narancs, kék
lap színe: zöld
szalma méretei (hosszúság / szélesség) 30,7 x 0,5 cm
méretek a csomagban (magasság / szélesség / mélység): 34x24x4,5 cm
súlya csomagolással: 0,669 kg

BELEÉRTVE

64 szívószál
36 csatlakozó
lap
mintaprojekt vizualizációk

Építőelemek - A szalmák sötétben ragyognak - 100 db

7 200Ft

A termék átmenetileg nem rendelhető

Csatlakozzon a várólistához Értesíteni fogjuk, amikor a termék raktáron lesz. Kérjük, adja meg alább a érvényes email címét.