Elektronikus 37 billentyűs szintetizátor mikrofonnal és rádióval, fekete szín

7 200Ft

Out of Stock
Cikkszám: 5902802909480 Kategóriák: , , , Brand:

Kiszállítási információk

Szállítás Előre fizetés Utánvéttel
SameDay 1 390Ft 1 680Ft
Expressone 1 490Ft 1 780Ft
GLS 1 790Ft 2 080Ft
Foxpost [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
GLS Pont [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Expressone [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft
Easybox - Sameday [Csomagpont] 1 290Ft 1 580Ft

Elérhető fizetési módok:

Átvételkor személyesen készpénzzel / bankkártyával (utánvét) +290 Ft - A megvásárolt termékek árát a futárnak kell kifizetned átvételkor, készpénzben (forintban) vagy bankkártyával.
- Kezelési költség: Utánvétes fizetési mód esetén 290 Ft értékű kezelési költség kerül felszámításra.
- A teljes fizetendő összeg a kosár folyamat végén minden esetben megjelenik.


Közvetlen banki átutalás (előrefizetés) A rendelés elküldését követően e-mailben megkapod a proforma számlát minden részletével együtt, a megrendelés kifizetéséhez.
Kérjük vedd figyelembe, hogy a banki utalás átfutási ideje több napot is igénybe vehet és a rendelés elindítása a fizetés véglegesítése után történik meg.
Az utalással történő vásárlásnál nem szükséges rögtön fizetni, csak egy adott határidőn belül kell megtenned ezt.
Amíg nem történik meg az utalás és véglegesítése, addig a termék kiszállítása sem kezdődik meg.


Fizetés bankkártyával a Barion rendszerén keresztül (Online) A megrendelés véglegesítése után azonnal fizethetsz bankártyával a Barionbiztonságos oldalán. Adataid végig biztonságban lesznek, a bankon kívül senki nem férhet hozzá kártyád adataihoz.

Leírás

A multifunkciós elektronikus billentyűzet ideális játék, és tanulást is biztosít a kisebb gyermekek számára. Remek ajándék lehet, mely mosolyt csal minden gyermek arcára. Az oktatóbillentyűzet 37 funkcióbillentyűt tartalmaz, melyek segítségével a gyermek megkomponálhatja a saját professzionális zenéjét. A billentyűzethez tartozik egy mikrofon és egy rádió, mely fokozza a játék funckionalitását. Ha a gyermek játszik a billentyűzettel, saját dallamait játszhatja, lejátszhat rögzített demó dalokat (5dal), más hangszerek hangjait is lejátszhatja (8 dal), akár a dob hangját is (4 féle hang). Szabályozhatják a játék hangját (16 hangerő szinttel rendelkezik). És ez még nem minden – a készletben található mikrofon segítségével az ifjú zenész nemcsak komponálhat egy zeneművet, hanem elő is adhatja azt. A teljes előadást rögzítheti is, majd később lejátszhatja, így figyelemmel kísérheti saját készségeit.

A beépített rádió segítségével a gyermek meghallgathatja kedvenc zenéjét, ha már nem szeretne játszani a billentyűzettel. A billentyűzet ideális játék, mely fokozza a zene iránti elkötelezettséget, fejleszti a zenei készségeket és a ritmusérzéket. A számos funkciónak köszönhetően a játék használata fejleszti a kreativitást,ugyanakkor a gyermek tanulhat is, így az egyszerű játék segítségével igazi tehetséget is nevelhetünk. A színes billentyűket szívesen nyomják le a gyermekek, a mikrofon és a hangrögzítő opció pedig lehetővé teszi a saját dalok rögzítését, így a gyermek önbizalma fokozódik. A billentyűzet a nagyméretű zongorák és professzionális és drága billentyűzetek kiváló alternatívája, mely kisebb gyermekek számára is megfelelő.

– szín: fekete.

– Kor: 3 év +.

– Billentyűk száma: 37.

– FM rádió: 87,5-108,5 MHz.

– Tápegység: 4x AA elem (nem tartozék).

– A szintetizátor mérete: 40 / 15 / 4,5 cm.

– mikrofon mérete (hosszúság / szélesség): 4 / 12 cm.

– kábel hossza: 62 cm.

– súly: 430g.

– csomagolási súly: 540 g.

 

A készlet tartalma:

– szintetizátor.

– mikrofon.

Elektronikus 37 billentyűs szintetizátor mikrofonnal és rádióval, fekete szín

7 200Ft